31 Ağustos 2009 Pazartesi

LIES LIES LIES




















Today, many newspapers reported that, Niko Kranjcar of Portsmouth will be transferred to our blue and white colurs.

Although our official web site denied these claims many times, a lot of newspapers continue to make false reports, and they're trying to push Chelsea FC and our fans into a confusion. We've been witnessing these intentional and false reports for some time.

We're really having a difficulty about understanding the actions of these people, that are disrespectful and not related to principles of intelligence , just to sell a few more newspapers.

We want you to make sure that, these newspapers will use headlines like "Ancelotti blocked Kranjcar transfer", "Last minute problem in Portsmouth", "Negotiations stopped"...etc.

It's our duty to warn our fans not to buy The Sun and The Times who's been using Krancjar's picture with Chelsea jersey for last couple of days.

To whom it may concern

Chelsea FC Board

-----------------------------------------

İyi mi? Tamam Türkiye'de futbol takımlarının web siteleri muhteşem tasarım örnekleri değiller. Tamam bu sayfalardan da daha önce bir kaç kez bunu eleştirdik. Hatta Fenerbahçe resmi internet sitesine bizim Canarino hem burada hem kendi blogunda değindi, ama bir kulübün resmi sitesinin girişinde "Yalan Yalan Yalan" yazar mı yahu? Candan Erçetin mi hazırlıyor resmi siteyi? Bakın yukarıda Chelsea versiyonunu yazdığımız ve çok abuk görünen haberin içeriğini hiç konuşmuyorum bile. "Bu bir tek bizde mi oluyor?" diye gelecek Fenerbahçe'li arkadaşlara şimdiden söyleyeyim, bir tek sizde olmuyor ama düzenli aralıklarla sizde oluyor. Zaten 3 büyük takımın her birinin, numune olarak alınıp incelenecek trajiklikteki taraftar siteleri var, bari resmi sitelerinin bir ağırlığı olsun. Bir kulübün, tüzel kişilik olarak en güncel yayın organının, ülkenin asparagas kralı tabloid basınıyla bu tür dilleşmelere girmesi, o kulübe yakışan bir davranış biçimi midir? Bu linki bana bir Fenerbahçe'li gönderdi, ben bir Galatasaraylıyım, bir Beşiktaş'lıya gönderdim ama hepimiz aynı şiddette güldük. Bu işte takım tutmaktan bağımsız bir problem var. Fenerbahçe resmi internet sitesinin kendisine acilen çeki düzen vermesi gerekiyor.

6 yorum:

varol döken dedi ki...

fenerbahçe resim sitesi...

çoluk çocuk fotoşoplarla oynuyor, bir nevi kurs gibi...

sitenin işlevini yanlış anlamışsınız daçmın efendi, insanların içindeki deneme azmine gem vurmayın!

Kaciya dedi ki...

Haberin içeriğini dahi kopyalamışlar yahu. Olacak iş değil.

barış dedi ki...

@kaciya

sen baya yanlış anlamışsın durumu. chelseanin bu amatörlüğü yapacağını düşünebilmişsin?!

Caner dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

asıl komik olan ntvspor gibi ciddi geçinen bi kanalın sitesinin kaynak göstermeden "insider" havasında sercan haberini vermesi.

resmi site yalanlama yaptı ve isim de vererek ntv'ye ölçüsünde bi ayar verdi. ama bu yalanlama haberini ntv üzerine almadan okurlarına aktardı. isminiz verilmiş yahu! ya çıkın kaynağınızı açıklayın ya da ünlüleri kanalınıza çıkarıp fanatik'le fotomaç'la taşşak geçmeyin. çünkü sizde de var aynı durum.

bu konu hakkında benim canımı sıkan alternatif durum bu.

Adsız dedi ki...

haberin ingilizcesi rezaletmiş zaten