27 Mart 2008 Perşembe

BU YOL İYİ YOL DEĞİL



Milliyet gazetesi yazarı Bilal Meşe'nin dün oynanan hazırlık maçında Belarus ile 2-2 berabere kalmamızın ardından maç yorumunun başlığı.

Daha yolun başındayız: 2-2
90 DAKİKA / BİLAL MEŞE

Joachim Löw'ün Almanyası 2 senedir aynı taktik ve sistemle Euro 2008'e hazırlanıyor ve neredeyse turnuvada sahaya çıkacak ilk onbiri bile belli. Fransa, Portekiz, Hırvatistan ve Yunanistan da aşağı yukarı aynı durumda. Bizim daha sahaya çıkacak onbirimizin Aurelio, Hamit ve biraz da Nihat dışındaki 8 oyuncusu hakkında doğru dürüst bir fikrimiz yok. Bu durumda basınımızın attığı başlığa bakın. Daha yolun başındayız. Yahu 3 ay sonra turnuvanın başlama vuruşu yapılacak, sanırsınız 2008 Martının sonunda değil de 2006 Eylülündeyiz. Böyle sorgulamacı (!) basının takımı da böyle belirsiz biçimde turnuvaya gidiyor işte. Hakkımızda hayırlısı.

4 yorum:

baha dedi ki...

ayrica rakip olarak secilen takim tam bir skandal. takimimizin durumunu goremedik bile saha sartlarindan dolayi. kanatlardan orta kesicek oyuncular, top onlerinden ziplaya ziplaya gidiyor..

firatyeşilbaş dedi ki...

2.5 ay sonra euro08 var ve türkiye'nin hazırlık maçı yaptığı takım belarus.

yahu senin karşına turnuvada belarus malta falan çıkmıcak.Niye bi hollanda arjantin fransa italya'yı çağıramıyoruz ülkemize

niye 2.5 ay kala turnuvaya euro08de kadroya bile almayacağımız adamları oynatıyoruz bu hazırlık maçlarında.euro08de oynayacak kadroyu denesek oyuncular birbirine alışsa daha iyi olmazmıydı fatih hoca?

son olarak ilk 11de volkan servet hamit nihat aurelio göknan gönülün yerlerini garanti gibi görüyorum

Adsız dedi ki...

O değil de, "Gleb" kim yahu!

Ömer Şahin dedi ki...

Her büyük turnuva öncesi aynı traş.
2002'de de önümüze gelene yenildik, dünya kupasında 3. olduk.

Bu ülkenin topçusunun hazırlık maçlarını sallamadıklarını, angarya saydıklarını artık kafaya koymak ve bu maçları başka kategoride değerlendirmek lazım.