3 Mart 2012 Cumartesi

ADANA'LI AYTEN



















Tamam giriş Liseli Serap ve Edirneli Ülfet gibi oldu ama ne yapayım bu kız Türkiye'de böyle lanse edilecek. 2012 Eurovision şarkı yarışmasında Hollanda'yı temsil edecek hanım kızımızın Hollanda'daki adı Joan Frankla ama bırakın siz onu. Adı Ayten Kalan. Kendisi için Adanalı deniyor ama bu bağlantıyı doğrulamak gerekecek çünkü kendisine ait resmi sitede 2 Nisan 1990 Rotterdam doğumlu olduğu yazıyor. Muhtemelen babası 2. jenerasyon göçmenlerden olduğu ve Adana çevresinden geldiği için buna bağlandı. Hollanda'nın şarkı yarışmalarından Voice of Holland'da finallere kalmış ve altıncı olmuştu. Şarkıyı zannedersem Eurovision'da da kafasındaki kızılderili aksesuarı ile söyleyecek. Bu daha şimdiden konuşulmaya başlandı nitekim Real Indian Nation ismindeki, "Amerikalı yerlileri" temsil eden dernek "Avrupalılar belki bunu sempatik bulabilir ama bu toplumun gerçek mensupları, kıyafeti rencide edici bulabilir şeklinde açıklama yaptı." Şarkının adı You and Me. Kısacası bir Türk, kızılderili şapkasını giydiği ve İngilizce söylediği bir şarkıyla Hollanda'yı temsil edecek. Şimdi dürüst olayım Hollanda'nın son yıllarda adam gibi 2 tane şarkısı oldu 2'si de göçmenlerden geldi. Ne zaman Hollandalılar gitse bayık melodilerle finali bile göremiyorlar. Bu şarkı da ahım şahım değil. Eseri aşağıda. Youtube videosunu göremeyenler için ayrıca Adanalı Ayten'in seks videosu için tıklayınız.



Kaç kişi tıkladı heyecanla gelsin rapor versin çabuk...

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Selam,

Kizimizin performansi esnasinda arkadan cekimlerde Anadolu'ya has neo-klasik hat, kivrim ve agirliga dair esamelerin oldugu su goturmez. Emme-velakin 0:40-0:50 arasinda sahneye giris yapan iki hanim kizimizin endamina hurmeten oyum Hollanda'ya. Ayrica "Ayten" hanimkizimizin Ingilizcesinin feci aksanli oldugunu sadece ben mi dusunuyorum demeden duramayacagim. O nasil bir "five" mispronunciationidir ki oturdugum yerden sicradim. Hollanda'da English ogretemiorlar mi...

Fikir teatisi baabindan...

AntoniusBlock. dedi ki...

http://video.ntvmsnbc.com/eurovisionda-mersinli-ayten-surprizi.html Ntvmsnbc de Mersinli demis. Bakalım nereli cıkacak.

Deniz Acısu dedi ki...

ben çok başarılı olacağını düşündüm açıkçası:D Çok orjinal müzik iyi falan:D

CaRtMaNtR dedi ki...

şu klişeyi yapmazsam ölürüm :D

kızılderililer Türkmüş diyorlar :D

Celal Abbas dedi ki...

Eurovisiona bu sene doğrudan ve dolaylı yollarla epey bir türklük var olacak. Bulgaristanın parçasının bir kısmı türkçe imiş ,azerbaycan ,türkiye ,hollandadan katılan kızımız ve varsada bilmediklerim.

Şarkı benim çok hoşuma gitti. Böyle parçaları seviyorum. Benim oyum bu parçaya.

Kızımız sempatik ,kızılderili şapkası süper şarkıda bence gayet iyi Sahne performansıda sade olur ve kalabalıklık olmazsa Şansı hiçde az değil. Bu tarz performanslar ilgi görüyor eurovisionda.

Ilgaz dedi ki...

emegine saglik dostum, guzel paylasim + rep

Ku.Ba dedi ki...

Dostum Adanalı demişsin, ama bu Cher.



Arkadaki kızlar her ne kadar içimi gıdıklamış olsalar da, ortama uymamışlar.