3 Nisan 2008 Perşembe

KING "ARTHUR"



2006-2007 sezonu lig şampiyonluğu, 20 galibiyet, 10 beraberlik 4 yenilgi, UEFA Kupası'nda 3.tur.
2007-2008 sezonu, lig lideri, 19 galibiyet 6 beraberlik 3 mağlubiyet, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde halen mücadele, kulüp tarihinin en büyük Avrupa başarısı,

Derbilerde toplam 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik. İkinci senesinde ilk seneden kat kat performansını arttırmış bir teknik direktör. Hem ligde hem Avrupa'da. Basında tek bir ağız kavgası yok, futbolcusuyla basına yansıyan en ufak bir sürtüşmesi yok, bir basın mensubunu azarlaması yok, basın toplantısını terketmesi yok, tam bir centilmen profil.

Bu adama hala iyi hoca değil diyenler var. Tamam adam belki iyi hoca değildir ama "iyi bir Fenerbahçe hocası". Hatta gelmiş geçmiş en iyisi olmaya doğru gidiyor. Bir tek Semih eleştirisi kaldı Zico'ya öfke kusanların elinde, ona sırtlarını dayayıp duruyorlar. Zamanında Turhan Sofuoğlu'na 3 derbiyi de kaybetmedi diye "derbi kralı" diyorlardı. 10 maçtır bütün büyüklere geçit vermeyen adama hala "stajyer hoca", "Fenerbahçe'yle oynuyor" diyorlar. Ben hakikaten bazen anlayamıyorum. Zico bunu bugüne kadar hiç bir Avrupa başarısı olmayan örneğin bir İspanyol, İngiltere takımında yapsa şimdi Tanrı ilan edilmişti. Bugün hala Ömer Üründül köşesinden Zico'ya giydirmeye çalışıyor. E be kardeşim, bu adam 2 senede bu kadar şeyi de staj yaparken mi yaptı.
 

Hiç yorum yok: