20 Kasım 2007 Salı

2008 ELEMELERİ KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOOOR


Bugün İngiliz ve İskoç yayın organlarında ilginç bir haber yer aldı. Spartak Moskova kulübünün başkanı ve Rus Lukoil petrol şirketinin ikinci başkanı Leonid Fedun'un Hırvatistan takımı oyuncularına, eğer yarın akşam İngiltere'yi Wembley'de mağlup edip, Rusya'nın 2008 finallerine gitmesini sağlarlarsa 4 adet Mercedes hediye (!) edeceğini söylediği haberleri basındaydı. Fedun sahibi olduğu Spartak Moskova kulübünün kalecisi de olan Hırvat milli takım kalecisi Stipe Pletikosa ve maçta iyi performans gösteren 3 oyuncuya galibiyet halinde araçların teslim edileceğini duyurdu. Fedun'un açıklamaları bugün Rus basınında da yer aldı. Fedun Forbes listesinde dünyanın en zengin 168. insanı olarak yer alıyor.

İlginç olan İsrail basınının Cumartesi günü Rusya karşısında 90. dakikada takımlarının galibiyet golünü atan Omer Golan'a da bir İngiliz işadamının Mercedes teklif ettiğine yer vermesiydi.

Zamanında bizim de Macaristan'a yolladığımız söylenen bir teşvikten söz ediliyordu. Gerçi orada söz konusu teşvikin kaynağının kişiler değil, bizzat federasyonun kendisi olduğu dedikoduları dolaşmıştı.

İngilizlerden Andorralı oyunculara 18 Rolls Royce vaadi şeklinde bir kontra bekleyebiliriz.

Hiç yorum yok: