25 Aralık 2007 Salı

ARSENAL TRANSFERİ KAPATTI



Arsene Wenger'in açıklaması. Fransız hoca ellerindeki kadronun Şampiyonluk yarışı için yeterli olduğunu ve bu yüzden Ocak ayı transfer döneminde yeni transferi düşünmediklerini kaydetti. Kolo Toure ve Emmanuel Eboue'nin ocak ayında Afrika Kupası maçları için takımdan ayrı kalmaları dışında hiç bi kadro problemi bulunmadığını belirten Wenger, Robin Van Persie'nin de takıma dönmesiyle hiç birsorunlarının kalmayacağını düşünüyor.

İlginç değil mi, geçen seneki gelirlerinin Emirates Stadı sayesinde şimdiden 1,5 kat arttıran bir kulüp devre arasında transfer yapmıyor. Sebebi Arsenal takımının yaş ortalamasına bakıldığında açıkça görülüyor. Gunners'ın scout ekibinin nasıl çalıştığını ciddi olarak merak edenlerdenim. Dolayısı ile Arsenal transfer yapsaydı bu büyük bir ihtimal adını ilk defa duyduğumuz bir oyuncu olacaktı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kolo toure'nin gitmesi defansı biraz cılız bırakacak gibi.. keza eboue'de sağ açık oynamasına rağmen geçen senelerde bek olarak görev yapmıştı, o da büyük eksiklik.. clichy, gallas, senderos, sagna'dan herhangi biri sakatlanırsa arsenal'in başı çok ağrıyabilir..

ama wenger bizden daa iyi bilir tabi, o konuda şüphemiz yok..