27 Aralık 2007 Perşembe

AYAKLAR BAŞ MI OLDU?


Malum Tokyo'da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonasi finalinde Milan'a 4-2 mağlup olarak ikincilikte kalan Boca'nın hocası Miguel Angel Russo bu maçtan sonra, kulübe kazandırdığı bir Libertadores Kupası'na rağmen son Apertura ve Clasura mücadelelerinde zirveyi görememesinin de etkisiyle istifa etmişti. Boca hocasını sonunda açıkladı. Carlos Ischia.

Aslında Ischia bir bakıma anlaşılır bir karar. Sebebi de kulübun dünyanın zirvesine çıktığı 1998-2001 döneminde kulübede oturması. Ischia o yıllarda takımın patronu Carlos Bianchi'nin yardımcılığını yapıyordu. Karar aynı zamanda da çılgınca. Çünkü kulübü tekrar zirveye taşıması icin göreve getirilen adam son olarak, 1 ay once son bulan Apertura liginin son sırasında yer alan Rosario Centralin başında idi ve lig bitmeden istifasını vermisti.

Rosario'dan önce Velez Sarsfield, Gimnasia-La Plata ve Kolombiya'nın Atletico Junior takımlarını çalıştıran Ischia kulübe dönmenin müthiş bir duygu olduğunu belirtiyor ama göreve getirilmesi konusunda baskan Pedro Pompilio, Ischia'nın yodası Bianchi'den icazet almadan hareket etmiş midir bilinmez.

Hiç yorum yok: