20 Şubat 2008 Çarşamba

CHELSEA'DE YURDEŞEN KARAHASAN EKOLÜ



Transfer hikayesi harika. Reggina 15 yaşındaki futbolcusu ve İtalyan futbolunun en önemli yıldız adaylarından birisi sayılan Vincenzo Camilleri ile gelecek ay kontrat imzalamaya hazırlanırken resimdeki Reggina başkanı Lillo Foti'nin iddiasına göre, Chelsea sportif direktörü Frank Arnesen ve Carlo Jacomuzzi Reggina antrenman sahasına Roman Abramovich'in helikopteri ile inip Camilleri'yi kaçırıyorlar. Daha sonra da babası ile anlaşma imzalıyorlar. Böylece İtalyan kulübünün 7 Mart'ta 16 yaşına basacak olan oyuncu ile profesyonel kontrat imzalama hayali de suya düşüyor.

Aklıma Yurdaşen Karahasan ve Ergün Gürsoy'un Hasan Vezir'i kaçırması geldi. Fenerbahçe'li ve 4-3'lük maçın hat-trick sahibi Vezir'i bu ikili bir sabah alıkoyup eve kapatmış ardından da kontrat imzalatmıştı. Hasan da o sezon çıktığı Fenerbahçe maçında 90. dakikada bir gol atarak Galatasaray'ı 1-0 galip getirmişti. Galatasaray'ın "Adec Saat" forma reklamı aldığı günlerdi.

Yıl 2008 trend yeniden hortladı. Anladım bunu da antrenman sahasından adamı kaçırırken sahadaki o kadar adam "dur kardeşim ne oluyor burada" demedi mi? Onu düşünüyorum. Kulübün şu andaki reaksiyonu Chelsea'ye yapılan "sizi UEFA'ya şikayet ederim" tehdidi ile sınırlı. Ama Abramovich bir şeyi isterse alır. Satın alır diyelim.

Hiç yorum yok: