24 Nisan 2008 Perşembe

2018 HOLLANDA İLK ONBİRİ



Bir kaç yazıdır bahsediyoruz, 2018 Dünya Kupası’nın Belçika ile birlikte ortaklaşa düzenlemek isteyen ve bu konuda ilk resmi başvuruyu yapan Hollanda’nın o yıldaki ilk 11’i için şimdiden görüşler belirtilmeye başlandı. İşte 10 sene önceden ilk 11 veriyoruz size. Daha ne olsun? Bu arada bizim daha 1,5 ay sonra sahaya çıkacak kadromuz belli değilken adamların 10 sene sonranın kadrosunu oluşturma hazırlıkları da ayrı bir hadise.

Jeroen Zout (Kaleci-17): PSV’nin ve Hollanda kalesinin geleceği ona teslim. Van Der Sar’ı kendisine örnek aldığını söylüyor.
Jeffrey Bruma (Sağ bek, orta saha-16): Chelsea’de oynuyor. Feyenoord altyapısından transfer edildi. Stili ve vücut yapısı Van Bronckhorst’u andırıyor.
Daley Blind (Stoper-18): Ajax’ta oynuyor.Eski oyuncu, kaptan ve hoca Danny Blind’in oğlu. Mevkisi de baba yadigarı.
Patrick Van Aanholt (Sol Bek-17): PSV altyapısından Chelsea’ye transfer oldu. Şimdilik rezerv liginde
Marko Matic (Orta Saha-17): AZ altyapısında oynuyor. Bu sene A Takıma dahil edildi.
Georginio Wijnaldum (Orta Saha-17): Feyenoord’la bu sene A takımda maçlara çıkmaya başladı. Yeni bir Davids geliyor.
Leroy Fer (Orta Saha-18): Feyenoord orta sahasında 2007 yılında sahaya çıkmaya başladı.
Vincent Van Der Berg (Orta Saha 19): Arsenal onu Heerenveen genç takımından kaptı. Eğer Arsenal işin içinde varsa çok iyi bir oyuncu geliyor demektir.
Rodney Sneijder (Forvet-16): Evet doğru tahmin (resimdeki) Wesley Sneijder’ın küçük kardeşi. Ajax’ta yeni bir Sneijder dönemi başlamak üzere.
Oğuzhan Özyakup (Forvet-15): Arsenal altyapısına transfer oldu. Hollandalılar 10 sene sonranın forvet hattında bir Türk’ü düşünüyor. Yetkililere tekrar duyurulur.
Nacer Barazite (Forvet-17): Arsenal Fas asıllı oyuncuyu NEC Nijmegen altyapısından transfer etti. Arsene Wenger onu yakında denemeye başlayacaktır.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Arsenal resmen sömürmüs Hollandayı.