1 Nisan 2008 Salı

JARNKAMINERNA DEMİRSPOR ep I



Djurgardens'in taraftar grubu Jarnkaminerna'dan bahsetmiştik. Yazıya demirgibiyiz.blogspot.com'dan bir yorum geldi. 3 tane de resim göndermişler. Bir tanesini buraya taşımak istedik. Stockholm neresi, Adana neresi. Ama bazen tartışılmayan renkler ve zevkler uzağı yakın edebiliyor. Tabi bir de futbol.

Hazır bahsetmişken söylemeden geçmeyelim. Adanademirspor taraftarı bu ülkenin en nev-i şahsına münhasır taraftar gruplarından. 3. Lig'de oynayan bir takım bir üst lige çıkmanın kapısından dönmüşken hala aynı motivasyonla desteğe devam etmek kolay değil. Umarız onlar da aynı yola baş koyarak hedefine ulaşan Eskişehirspor gibi bu sene mükafatlandırılırlar. Şahsi fikrim belediye bütçesinden kılıfına uydurulmuş paralarla kurulan "Addis Ababa Büyükşehir Bld Spor" türü takımlar yerine köklü kulüplerin geri dönmesi. Eskişehirspor, Adanademirspor, Orduspor, Göztepe hatta birisi de Vefa'yı döndürebilse keşke.

4 yorum:

Conrad Bundy dedi ki...

Vefa bu yıl Türkiye'de 100. yılını kutlayan 4. klup olma gururunu da yaşıyor. Fakat bu yıl da 3. lige çıkılmazsa çok zor günler yakında. Keşke elimizden birşey gelse. Birileri sahipsiz bıraktıkça bu kluplerimiz kaybolmaya mahkum oluyor.

yavuzy dedi ki...

Yorumların için teşekkürler, renkler ve gelenekler bir yerlerde birleşiyor; kocaman bir ağın içindeyi sanki, buluyoruz birbirimizi.

vertumnus dedi ki...

yorumlarınız için teşekkürler FlyingDutchman, Jarnkaminerna'yla ilgili 2 olayın (blog yazısı ve Çanakkale deplasmanı) bu kadar yakın tarihlerde oluşu da ayrıca hoş bir tesadüf olmuş :)

demirgibiyiz'de yazınızdan söz ettik, her zaman bekleriz

sevgiler,saygılar,

Adsız dedi ki...

Başarılar yaşasın Mavi Lacivert Kardeşligi forza Djurgården IF forza Adana DEMİRSPOR