9 Nisan 2008 Çarşamba

LUCAS TRECARICHI



Sene sonunda büyük bir ihtimalle Sevilla takımının bir çok oyuncusu takıma veda edecekler. Daniel Alves, Luis Fabiano, belki Kanoute ve Capel takımdan ayrılacaklar. Sevilla'nın onlar giderken aynen Capel gibi alttan getirdiği yıldızlara ihtiyacı olacak. Bunlardan en önemlisi Arjantin'li Lucas Trecarichi olarak gösteriliyor. Henüz 17 yaşında. Sevilla'nın B takımı Sevilla Atletico'yla Segunda División'da mücadele ediyor. Arjantin'de ona "yeni Messi" diyorlar (bunu daha önce belirtmiştik Messi kaç yaşındaki daha), orta sahanın solunda veya ortasında görev yapabiliyor. River PLate'in altyapısından yetişen daha sonra İspanya 3. lig ekiplerinden Leganes tarafından İspanya'ya getirilen ve bu sene başında Sevilla'ya transfer olan oyuncu için Real Madird ve Arsenal devrede (ne büyük sürpriz!). Gelecek sezon Ramón Sánchez Pizjuán'ın çimlerinde yeni bir yıldız adayı daha izlememiz mümkün. 

1 yorum:

oguzmania dedi ki...

FM 2007'nin ücra köşelerinden birinde keşfettiğim ve daha sonra Arjantin Milli takımına kadar yükselttiğim Lucas Trecarichi'ye burada tekrar rastlamak çok hoş oldu :)

Sevilla da hakikaten işini biliyor , bir zamanlar Sabri'ye de talip olduklarını hatırlarsak bu durumu o kadar kusur kadı kızında da olur diye geçiştirebiliriz sanırım :)