1 Mayıs 2008 Perşembe

GLASGOW GEÇİLMEZ



Yarı finalin diğer ayağı ilk ayağına oranla görece oldukça zevksiz idi. Rangers 120 dakika boyunca "Glasgow geçilmez"le oynadı. Maç sonu verilerinde Fiorentina kaleye 29 Rangers 7 şut atmıştı. Özellikle maçın normal süresinin ikinci yarısında bir ara Rangers orta sahayı geçmedi desek yeridir. Fiorentina özellikle sol kanattaki Martin Jorgensen'in tarafından Rangers ceza sahasına 20 civarında orta gönderdi. Neredeyse hiçbirisi Fiorentina forvetleriyle buluşamadı. Rangers 110. dakikada da Cousin'ın atılmasıyla 10 kişi kalınca iyice penaltılara konsantre oldu. İki taraf da birer penaltıyı kaleci becerisi ile kaçırmıştı ama Christian Vieri 4. penaltıda topu dağa taşa vurunca finalin adı Glasgow Rangers-Zenith Petersburg oldu. Kupanın grup karşılaşmalarından sonraki performansına bakarak konuşursak "Advocaat'ın takımı Bayern tarifesinin aynısını Rangers'a da uygular" dememiz lazım, ama futbol bu. Manchester'daki final için Glasgow'dan sadece biraz güneye inecek olan İskoç ordusu bazı şeyleri değiştirebilir.   

3 yorum:

Unknown dedi ki...

zenite helal olsun gerçekten,takımda rusya kökenli olmayan oyuncu yok gibi,timoshcuk da ukraynalı zaten,yabancısız buralara gelmek kolay değil,rusya milli takımının euro 2008 e kalmasındanda belli zaten,insan bazen imreniyo,rus oligarkların spora yatırdığı bu milyonları.

fyckreth® dedi ki...

ben Zenitin ayni tarifeyi uygulayacagi kanisinda hic degilim. Zenit ancak Zenitin ustune gidersen gol atabiliyor ki bunu cok iyi yapiyorlar. Maca Rangers finalde uzatmalara hatta penaltilara goturuyum diye baslarsa Zenit birak 90 dakikayi 990 oynasa gol atamaz..

Roy Keane dedi ki...

Rangers'ın elenmesi için bildiğim bütün duaları edeceğim.Biz Celticliler ömür boyu çenelerinden kurtulamayız yoksa.