20 Eylül 2008 Cumartesi

2050'YE KADAR YOLU VAR


















Temmuz zamanı "Rafa Lise Kapılarında" yazısında şöyle yazmışız.

Inter'i 17 yılın uykusundan uyandıran Juventus'un küme düşürülüp Milan'ın puan cezası alması oldu. Böyle bir şey bu iki ülke futbolunda olmazsa Kırmızı Beyazlı iki takım taraftarının (Liverpool 18 yıldır, Atletico 12 yıldır şampiyonluğa hasret) yakın zamanda mutlu günleri göreceğini hiç sanmıyorum. İddialı konuşmak gibi olmasın ama en az bir 15 sene daha belki.

Yazmamızın Sebebi de şudur. Bu iki takım büyüklerle oynadıklar maçlarda iyi işlery aparlar ama ligin 10. sırasının altına verdikleri puanlarla hr zaman ligi kaybederler. Bu tarih tekerrürden ibaret işte. Ya da talih diyelim. Liverpool geçen hafta Manchester United'ı geçti. Bu hafta Stoke Ciy ile 0-0 berabere. Ben o yukarıdaki tarihi 2050'ye çekeyim. 2050 yılı geldiğinde blogda duruma bakarız.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çok sinirlenmişsin belli.
abdullah

Adsız dedi ki...

2050 lafın gelişi heralde.
O kadar uzun sürmez, sürmemeli..

zachpaulsen dedi ki...

liverpool'un kolay maçları koparamamasının nedeni benitez'in saçma sapan korkak taktikleridir. Büyük maçlarda iyi işleyecek olan taktiğinin aynını diğer maçlarda da oynatınca ortaya kısır maçlar çıkıyor. Elinde kuyt, babel, torres, keane gibi süper hucümcularıb varken bu maçları kazanamamak olacak şey değil.