3 Kasım 2008 Pazartesi

TATSIZ RÜYA




















Tesadüfen başlayan rüya biraz tatsız devam etti. Dün, EHF Cup 3. turda mücadele edeceğini daha önce söylediğimiz Üsküdar Belediye Spor maçında aldık soluğu. Üçüncü tur ilk maçında Üsküdar Bld, Rusya’nın HC Kuban takımını konuk etti.

Baştan sona Rus takımının kontrolünde geçen maçta Üsküdar, savunmada ve hücumda iyi organize olamayınca maça ortak olamadı. 20-15 Rus takımı lehine biten ilk devre sonrası ikinci yarıya da kötü başlayan Üsküdar, az da olsa seyici desteğiyle dört gollü bir seri yakalayıp bir ara sekize çıkan farkı dörde indirdi ama oyunun kontrolünü hiç kaybetmeyen rakibi karşısında daha fazla direnemedi ve maçı 39-30 kaybetti.

8 Kasım’da oynanacak rövanş maçına, geçen yıl aynı kupada 2. turda elendiği rakibi karşısında 9 sayılık bir dezavantaj ile çıkacak olan Üsküdar’ın ilk sekize kalmak için işi çok zor tabi ki. Maç sonucunu bildirmeye çalışırız ancak olur da bir mucize olursa bize gerek kalmaz, “Altın kızlar, Parkelerin sultanları, Ata’nın kızları” manşetleriyle duyarsınız zaten.

Aynı kupada Ankara temsilcisi Milli Piyango ise deplasmanda Romen temsilcisi HCM Baia Mare takımına 29-26 yenilerek nispeten daha avantajlı bir skor elde etti.

Gorky'nin notu : Maalesef rövanş maçını da Rus ekibi 34-31 kazandı ve tur atladı. Milli Piyango ise 24-22 kazanmasına rağmen 1 gol averajıyla elendi.

by gorky

Hiç yorum yok: