7 Ağustos 2009 Cuma

ASYA 19 YAŞ ALTI CATFIGHT TURNUVASI

















Yukarıdaki ve aşağıdaki görüntüler, 1 Ağustos'tan beri Çin'de oynanan Asya Bayanlar 19 yaş altı Şampiyonası'ndaki Çin-Avustralya grup maçından. Hadise 3 gün önce oldu aslında ama bizim bloga taşımamız bugünü buldu. Zaten olayla ilgili görsel kaynak bulmak da oldukça zordu. B grubunda oynandı maç ve yarı finale çıkacak takımı belirlemek için hayati önem taşıyordu. Çin 2-1 kazandı ama maçın sonlarına doğru Avustralya'nın bir net penaltısının verilmediği haberleri geliyor. Maçın bitmesine yakın Avustralya'lı defans oyuncusu Jessica Seaman kırmızı kartla oyun dışı kalıyor ve maçın bitiş düdüğüyle birlikte olaylar patlıyor. İki takım oyuncuları birbirlerine giriyorlar. Kusura bakmayın bunun adı catfight olur başka bir şey olmaz. 16-19 yaş arası genç kızlar, sportif kıyafetlerle birbirlerini pataklamaya uğraşıyorlar. Bir çamur havuzu eksik ortamda. Arada yere düşen var, 1 Avustralyalı'ya, 7 Çinli'nin saldırması gibi olaylar var, hakemlerin araya girişi var. Yetmemiş tabi Avustralyalıların yediği silleler. Bir de Çin seyircisi çıkış tüneline giden Avustralya'lıları şişe yağmuruna tutmuşlar. Hadi sahadakiler maçın stresi, gençlik ateşi falan derken birbirlerine girmişler de size ne oluyor be arkadaş. Gencecik kızları tribünden şişe yağmuruna tutmuşlar bir de.

































Avustralya aldığı yenilgi ile gruptan çıkamadı. Teknik direktör Alen Stajcic "12 aydır hazırlanıyoruz, dayak yemeye mi geldik buraya" diye isyan etmiş tabi. Yarı finaller Pazar günü Kuzey Kore-Japonya, Çin-Güney Kore şeklinde oynanacak. Çekik gözlü bir yarı final var anlayacağınız turnuvada.

3 yorum:

alperensaylar dedi ki...

kavgada gözlerimiz izleyici olarak barney stinson'ı aradı:)

Sosyal_FB dedi ki...

"Kızım siz Avusturalya'ya gelmeyecek misiniz? Ananızı ......icem sizin"

Avusturalya Takımından Bir Apaçi :)

Super Yorumcu 1597 dedi ki...

ilgiyle okudum. 'Catfight' benzetmesi pek olmamış gibi. Bir de çamur havuzu eksik denmiş, catfight çamurda olmaz. Çamurda olana çamur güreşi deniyor hali hazırda.

Avustralyalı kızlar daha güçlü kuvvetli duruyor, eşit şartlarda Çinlileri fena dağıtırlar gibime geliyor.
Go on Matildas!