26 Ekim 2009 Pazartesi

İÇİMİZDEKİ CIBALIA'LI



Pazar akşamı oynanan Dinamo Zagreb-Cibalia Vinkovci maçı. Dakika 33. Dinamo Zagreb kendi evinde 1-0 mağlup ve atak geliştiriyor. Top sağdan ortalanıyor, Pedro Morales uzak direkte topa vuruyor, kaleci Marijan Antolovic'in üzerinden aşan top ağlara giderken Dinamo'lu Ilija Sivonjic yetişiyor imdada, hayır diyor ben kimsenin yapamadığını yapacağım, kale çizgisine 10 santimetre uzaklıktan topa dokunacağım ama golü engelleyeceğim. Azmine şapka çıkartıyorum. Morales daha sonra attığı penaltı golü ile takımına bir puanı kazandırdı.

6 yorum:

pink dedi ki...

Büyük beceri isteyen bir pozisyonmuş :D.Allah akıl fikir versin!!!

Adsız dedi ki...

yau şu blogun arayüzüne bi çekidüzen gelsin artık..şu biy reklamları çıktı çıkalı alttan sayfayı kaydırmaktan helak olduk..sera gazı salınımına dolaylı yoldan etki yaptık...kaydırılmayı gerektirmeyen blog istiyoruz son tahlilde...bu morales seneye bizim anadoludan geçer onu da dipnot olarak söyliyip off topic olmaktan kurtulayım :D

geloraptor dedi ki...

Bu pozisyonu Nobre'ye izlettirmezler umarım. Ben daha iyisini yaparım diye inat ederse vay bizim halimize.

AbSurDMaN dedi ki...

Kaçırılan goller arasında futbol tarihinin en birinci pozisyonu olmuş. Cümle biraz saçma oldu ama anafikri verebildim sanırım. Gol kaçırma adına bunun üstüne çıkılamaz, nirvana budur.

Protanopia dedi ki...

Eskiden enlemesine iyice salmıştı blog ama sonradan biraz daha daraldı geliba. Şimdi kaydırma sorunu yok ekran/monitör eski değilse.

Ayrıca reklamın kalınlığa bir etkisi olmuyor zaten bakılırsa.

eloi1899 dedi ki...

Fenerbahçe İzmir'de, rakip Göztepe. Pozisyonun benzeri oluyor ve boliç topu çıkarmakla kalmayıp oradan auta atıyor. Sonra havaalnında Boliç'e tokat olayı gelişyor.