21 Ekim 2009 Çarşamba

TAKIM DEĞİŞTİRMEK





















Bir bugün kulüp değiştiren oyuncuların "Ekmek mushaf çarpsın ki ben küçükken falanca takımlıydım. Hatta vitamin olduğum portakalın ağacına kaşkol sarılıymış, taa oradan yani sevdam" şekline bakalım, bir de misal Naci Erdem'e.

Evet, profesyonel hayat. Evet, yaşam gailesi. Ama ayıptır be kardeşim. Utanılmasa "Daha çıkarken üçlü çekiyormuşum" denecek.

Geçmişe saygıyla...

-----------------------------------

Bugün ilk defa Fenerbahçe'ye karşı Galatasaray forması ile oynayacak Naci Erdem:

"Sarı Lacivertli taraftarlar, tribünlerden bana 'Naciye Naciye... Cilveli Naciye' diyerek bağırdıkları takdirde, benim futbol hayatımı yıkarlar" demiştir.

Fenerbahçe'nin 12 yıllık futbolcusu, 6 yıllık takım kaptanı Naci, Sarı-Lacivertli taraftarlardan yüzlerce mektup aldığını, bunlardan bir kısmının tebrik ve başarı mesajları olduğunu, ancak bu arada da bazılarının "Naciye Naciye.." sesleri ile kendisini kızdıracaklarını bildirdiğini söylemiştir.

Naci Erdem, aldığı mektuplar ve bugünkü maçı ile ilgili olarak Fenerbahçeli taraftarlara şu mesajı göndermiştir:

"Fenerbahçeli kardeşlerim...

Tam 12 yıl sizlerle birarada sevindim, mutlu günlerin tadını tattım. Birlikte ağladığımız günler de çoktu. İşte ben kaptanınız Naci olarak böyle günlerimizin temsilcisi oldum. Bu mesajı gönderirken dahi, gözlerimi eski günlere çevirmiş ve aranızda yaşıyor gibiyim. Şu kadarını söyleyeyim ki, ben aranızdan isteyerek ayrılmadım. Bugün profesyonel futbolun bir cilvesi olarak Galatasaray'da yer almış bulunuyorum. Tek düşüncem, Galatasaray'a hizmet etmek ve Sarı-Kırmızı formayı terletmek ve onun zaferini temine çalışmak. Sizden ricam, kaptanınızın futbol hayatını kapamak istemiyorsanız, bana yardımcı olun... Allaha, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Dünya çapında birer takım haline getirmesi için dua ediyorum.

Merhaba Galatasaraylılar ve Allahaısmarladık Fenerbahçeliler."

by Canarino

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Futbolun gerçek efendilerine saygılar...

Arif dedi ki...

helal olsun demek gerek işte...
eskiler daha "adam"mış galiba ya...