8 Ekim 2009 Perşembe

YEDEK KULÜBESİNDE BİLE GÖRDÜM



Bugün es günü. Dün gece döndüm, bu gece tekrar yolculuk var. Futbolun beşiği Londra'ya yapılan gezi fazlasıyla futbol dolu oldu. 6 stadyum, 3 maç, e bolca neşriyat falan derken, el çantasıyla gittiğim geziden 25 kilo çantayla döndüm.

Neyse şimdilik kısa notları verelim, detaylar ilerde, epey not tuttum maçlarda:

* Sokakta fotoğrafta gördüğünüz şekilde internet yok tabi, varol bey için çektik fotoğrafı. 3G desen hiçbir telefoncuda reklamı bile yapılmıyor. Ya adi bi vaka memlekette ya da Tugay bizi yiyor, bilemedim. Araştırıyorum, öğrenince aktaracağım.

* Milwall-Tranmere maçı ilginçti. John Barnes'ı gördüm yahu, ayı gibi olmuş adam. Milwall 28'de 4-0'ı yakalayınca koptu iş. The Den'de de maç izlemedik demeyiz artık.

* İlk Premier Lig tecrübesi, Upton Park'ta gerçekleşti. Londra derbisi denebilecek maç 2-2 bitti son dakika golüyle. Bu daha başkaydı, hakikaten farklı bir şey var bu ada futbolunda.

* Ada stoperlerinin neden genelde aptal adamlar olduğunu anladım. Detaylar sonra.

* Leyton Orient-Brighton kupa maçını izleyen 1357 enteresan insandan birisi bendim. Ama gezinin bir gün öncesindeki üzücü olaydan sonra pek öyle Londra gecelerine akacak halim de yoktu zaten. Hal böyle olunca iyi bir alternatifti maç, son dakika golüyle Orient aldı, ama hakikaten fena maçtı.

* Emirates başka bir stat, Arsenal de görmeyeli işi büyütmüş.

* White Hart Lane'e giden yol hala tehlikeli, bu konuya da eğilelim.

* Lilywhites'ta ucuz forma bulamadım pek ama her takım mağazasından bir tshirt kaptım. Her gün farklı bir Londra takımı t-shirtü giyeceğiz bu gidişle.

* Adidas store'da Fenerbahçe ile Galatasaray forması var ama Beşiktaş yoktu, yoğun ısrar üzerine kalmadığı şeklinde görüş bildiriyorum.

* Sportspages kapanmış, yazık.

Şimdilik bu kadar detaylar ilerde. Haydi bakalım.

by tunchay


6 yorum:

Nightstalker dedi ki...

Olay yerinden hemen Taze taze yorum yapayim 3G ile ilgili. O2 icin konusmak gerekirse (ki yapilan testlerde diger operatorlerin de pek farkli olmadigi goruluyor) 3G'nin pek bir numarasi yok.

Bunun nedeni 3G nin bomba olmasi degil, hemen hemen herkeste bulunan 3G USB Stick modemler. Nerdeyse kimse standart interneti kullanmiyor yahu. Herkeste 3G modem. Sanirsin beles dagitiliyor.

Ben iphone 3GS kullaniyorum. cogu zaman 3G'yi kapatip EDGE uzerinden baglaniyorum. Zira 3G cok yavas oluyor. Ama esref saatini yakaladinmiydi da dadindan yenmiyor, orasi ayri.

Beercholic dedi ki...

west ham maçının hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum..

edgar belgi dedi ki...

amerikada 3g catir cutur valla onu bilir onu soylerim

Black Pearl dedi ki...

25 kg cantanin icinde sadece forma/kaskol vs. mu var?

Adsız dedi ki...

londaradaki o t-shertlerden bizde alabilirmiyiz ve de takım flamalarından flama biriktiriyorumda..

izmitten hakan

varol döken dedi ki...

varol bey is back too...