23 Kasım 2009 Pazartesi

"MANYAK" YAZ KEANE'E GÖNDER ANINDA CEBİNE GELSİN



Roy Keane'e niye "Psycho" diyoruz aha kanıtı. Kimisi basın toplantısında cep telefonu çaldı diye toplantıyı terk edip trip yapar, Keane de "bir daha çalarsa onu münasip bir yerine montelerim" ayarı verir...Özellikle telefonun sesini ilk duyduğunda aha şimdi daldım şeklinde sesin geldiği yeri araması müthiş...Bu röportajın bir de "ben orada Henry'nin eline değil, Henry'e orada topa vurduran İrlanda defansına kızarım" şeklinde görüşler verdiği uzun versiyonu var. Buradan buyurun.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Röportajın başlarında "yeah, you can laugh" diyerek azarlıyor birisini de. Geçenlerde de bir muhabiri bakışlarıyla eritmişti hatta.

http://www.youtube.com/watch?v=RkissZxl5hA

MuL€ dedi ki...

manuda oynarken arsenal macında sahaya cıkmadan patrick vieira ya sahada görüşürüz tarzında yağtığı çıkış aklımdan çıkmaz hiç http://www.youtube.com/watch?v=GwcpFXOsrY8 ..sonrasında ortalık sakinleşince just smile man diyen vieiraya bende 12 puan önde olsam gülümserdım ama değiliz diye karşılık vermesi de hoş..

alicansolak dedi ki...

roy keane'in takımında defans oyuncusu olsam ve benim hatamla gol yesek her halde soyunma odasına gitmeden staddan kaçmanın yolunu arardım

Ali Ece dedi ki...

İşin aslı 2002'de Dünya Kupası kampını terk ettiği olayın aklınca intikamını alıyor, şimdiki İrlanda takımından... Sadece cep olayında değil ego olayında da buradaki rakibine taş çıkartıyor... Çok severdim eskiden ama o Duff, Given'ın gözyaşlarından sonra eski takım arkadaşlarına sahip çıkacağına bir de ukalalık yaptı ya aldım otobiyografisini pencereden attım...

CT dedi ki...

Benim aklıma ilk bu geldi 30. saniyede bütün ingiltere resmen korkuyor adamdan

http://www.youtube.com/watch?v=fxOS2qGACvw&feature=related

erdi dedi ki...

Aksanı duyunca aklıma Guy Ritchie filmleri geldi direk :)