24 Kasım 2009 Salı

MARACANA YANIYOR - 2



Demetrio Albertini'den bir katkı daha. Pazar günü oynanan Flamengo-Goiás maçı öncesi 100.000 kişilik Maracana'da yapılan müthiş şov. Brezilya'da ligin son 2 haftası ve Flamengo ile Sao Paulo büyük bir yarış içindeler.

Maracana yanıyor-1
.

3 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Bu ne aaaaaaabi... Bu taraftara şampiyonluk yakışır :)

sy dedi ki...

Goruntu cok guzel de, taraftarligi nedense hep koreografiden cok tezahuratta yaraticilik ve desibel gucu ile iliskilendirmisimdir. Koreografinin guzelligini bireysel ya da icinde bulundugun grupla beraber yasayamiyorsun. Sanki daha cok televizyon basindakiler icinmis gibi.

Bilen var mi, maclar televizyonda bu kadar yaygin degilken de koreografi yapiliyor muymus? Gerci o zamanlar tribunler ne kadar doluyormus, onu da bilmek lazim.

Flamengo ozelinde desibel de cosmus zaten, o ayri.

Ampalos dedi ki...

As I wrote in football-blabla, the choreography of 92.000 pieces was made by the fans (not the official team) and this is the important! It was one of the biggest mosaique ever made...
...they made it for the Anniversary of Flamengo that they celebrate every year in Brazil... "Dia de Flamengo" (the day of Flamengo)officialy after the decision of the mayor of Rio!