6 Kasım 2009 Cuma

STRANGE CM HAPPENINGS vol.35




















Haftayı kapatırken yine bakalım şu manyak oyunun karşımıza çıkardığı sürprizlere. İlki Train Spot'tan. Bu maili bana gönderenin Hıncal Uluç olduğundan şüpheleniyorum. Son 10 yılını "Galatasaray'dan 2 tane takım çıkar, ikisi de zirveye oynar, ama bu korkak hocayla....." diye giden yorumlara kendisi veren Uluç bana bu işin olabileceğinin kanıtını yollamış olabilir. İşte buyurun, Olympique Lyon'dan iki takım çıkıyor, ikisi de zirveye oynuyor, hatta aynı gün maç yapıyor...Helal olsun...İnanamadım Haşo...İ-na-na-ma-dım...
















İkinci hadise Vefa'nın Floransa'da sadece bir semt olmadığının göstergesi. Can Arslantaş göndermiş. Şöyle diyor: Fiorentina ile 6 sezonda başarıdan başarıya koşmuşum, alt yapıyı geliştirmiş "state of art" statüsüne çıkarmışım. Ardından rüyalarımın takımı İtalya, milli takım için teklif yapıyor ve gözümü kırpmadan kabul ediyorum. ardından zaten sıkılmaya başladığım Fiorentina'dan istifa ediyorum. Fakat istifa edenler benimle sınırlı kalmıyor, teknik ekipten 5 kişi "Can arslantaş olmazsa biz de olmayız" diyor, ben ekran başında duygu seli yaşıyorum.




















Sonuncusu bizim ligden. Behram Özdemir göndermiş. Efendim üzerinize afiyet, Galatasaray Beşiktaş'ı İnönü'de 7-1 mağlup ediyor. Haftanın onbiri açıklanıyor. Haftanın onbiri, haftanın takımının kopyası. Galatasaray onbirinden herkes, kendisine doğru dürüst top gelmeyen Leo Franco da dahil haftanın karmasında. Benim başıma hiç gelmedi onu da ekleyeyim.

Strange CM Happenings


Herkese iyi tatiller.

23 yorum:

Unknown dedi ki...

Yedekten girenler de mi haftanın kadrosuna girmiş nasıl bir bug o 13 kişi var :)

Temur dedi ki...

O maçta 2 değişiklik yapmıştım o yüzden 13'tür. Tarafsız (!) medya oyunda da tarafsız!

Behram

Majesty dedi ki...

Orada pazartesi yazıyor ama haftaiçi lig maçı yapıyorsanız ve o haftasonu da lig maçı yoksa olabiliyor buna yakın bir görünüm. hangi versiyon hatırlamıyorum

Trevanian dedi ki...

Bazı haftalar tek maç yapılıyor, erteleme maçı falan gibi. O yüzden haftanın 11i zaten 2 takımdan kuruluyo. Bi de karşıya 7 tane salladıysan 11 de 11 olabilir yani. Öbür türlü çok zor bişey.Belki de normal haftadadır tabi bilemem.

Adsız dedi ki...

muhtemelen erteleme maçı olduğundan olmuş öyle. değilse geçen seneki oyunu peçlediklerinden olmuş olabilir..zira oyun 2009 fekat antrenör raykard :)

Sambalici dedi ki...

o sonuncusu bazen fikstür sıkışıp erteleme maçı sıfatıyla hafta içi tek maç oynandığında oluyor çoğunlukla.

delgado dedi ki...

"Cumhur Erol physio report on Tobias Linderoth"

@ata ismet

7 yedek oyuncu da haftanın karmasında bulunuyor. :)

Joseph dedi ki...

ilki feci birşey de,diğer ikisi benim başıma da geldi.

mamo chello dedi ki...

istifa oalyı bomba olmuş yav..süpermiş:))
-ekibiyle geldi,ekibiyle gitti!!
:))

Adsız dedi ki...

o hafta sadece o maç olmuş olabilir, o yüzden bunu yapmak zorunda hissetmiştir kendini bu manyak oyun :)

Adsız dedi ki...

haftanın karması konusunda, eğer o hafta tek maç var ise erteleme maçı gibi haftanın karması tamamen kazanan takımın kadrosundan seçilebiliyor, acaba böyle bir durummu arkadaşımızın galatasaray örneğindeki...

Unknown dedi ki...

1) haftanın onbirini değil aslında 16 yada 18 kişi seçiyor. o yüzden 13 oyuncu gözükmesi normal
2) o hafta sadece tek maç oynanmışsa bu tür şeyler olabiliyor. tüm oyuncuları tek takımdan alabiliyor. hata değil yani benim başıma çok geldi

alchoburn dedi ki...

can arslantaşın mevzuusu oluyor, bazen oyuncular da kovulursanız sizi geri isteyebiliyor falan.

yalnız can beye sormak isterim: bugüne bugün bugüne bugün bir mulvey, bir petralia veya pincolini'ye sahip çıktığı gibi neri ve whelan'a da sahip çıkıyor mu? ekrana sığmamış çıkıyorsa da. :))

alchoburn dedi ki...

bu arada son olayda başka maç oynanmış mı o hafta acep? olur a ertleme olmuştur acaip bi tarihtir falan...

Adsız dedi ki...

bu mac hafta arasıdır ve ligde ki tek mactır ondan dolayı böle yapar oyun :)
ayrıca 7-1 sonucunda 1 kere de olsa top franco ya gelmıstır.:)

cannksk dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12882337.asp?gid=229

bloglardan haber alınırken kaynak belirtmeye başlamışlar

Flying Dutchman dedi ki...

"beyler o maç hafta arası olmuş olabilir mi?"

hahahahahahah ulen nasıl çökmüşünüz ha yine moğol akıncısı gibi :))

yorumları altalta okuyunca çok komik oluyor...

Superpippo dedi ki...

@alchoburn
hocam onları alamadım ne yazık ki; whelan kardeşim ingiliz olduğu için italya milli takımında çalışmadı :)

altay dedi ki...

bizde de oynadik bu oyunu 99-00 01-02 cm 2030-2040 geldik ama hic boyle seyler gormedim,,editorde oynama yapmazsan oyunda STRANGE CM HAPPENINGS olmuyor,,fb avrupada kupa kazanmasi disinda 2020 den sonra tabi :)))

Temur dedi ki...

Arkadaşlar o hafta başka maçlarda vardı ama 7-1'lik skorun üzerine bölye bir şey başıma geldi. Leo Franco konusunda ise şaşkınım. Kalesine gelen tek top gol oldu ama yine kadroda yer adlı.

Flying Dutchman dedi ki...

@altay

biraz daha oyna diyeyim o zaman. Bu serideki bazı hadiseler benim de başıma geldi ki hayatımda bir kere bile CM veya FM editörüne girmiş adam değilim.

Zaten serinin diğer maddelerine bakarsan editör müdahalesi ile gerçekleşmesi imkansız olayları farkedebileceksindir. Bunlara genelde editör demeyelim de oyundaki buglar ve hoş tesadüfler diyelim.

Daniele De Rossi dedi ki...

ekip olayı ilginç demekki vefa hala bir semt adı değil

AbSurDMaN dedi ki...

Ekip istifasını ilk defa görüyorum valla çok hoşuma gitti, ayrıca üzüldüm neden ben böyle bir tepki almadım diye :D Oysa ki yıllarca aynı isimlerle çalışmıştım, yalanmış onca senelik dostluk arkadaşlık :P