9 Kasım 2009 Pazartesi

VE MAÇ BAŞLADI....BAŞARILAR ÇOCUKL.......YAPMAYIN



Buyurun bakalım. Cumartesi günü Suudi Arabistan'da oynanan Prince Faisal bin Fahad Kupası'nda, lig lideri Eric Gerets'in takımı Al Hilal Al Shoalah'a konuk oluyor. Santra yapılıyor. Al Hilal'in 21 yaşındaki oyuncusu Nawaf Al Abed, halı sahalarda, yenileceğini anlayınca santradan topu kaleye vuran, çamur eleman gibi geçiriyor kaleye. Tak gol..Saniye 2. Suudi Arabistan federasyonu, futbol tarihinde bir profesyonel maçta en çabuk atılan gol olarak not düşmüş. FIFA'nın onayı lazım tabii. Şu andaki rekor İngiliz Marc Burrows'a ait 2,5 saniye ile ama o gol amatör ligde atılmış bir gol. Bir de Avustralya Ligi'nde santradan atılan şut ile gelen bir gol vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Golden sonra kalecinin Mahsun Kırmızıgül'ün Sevdalıyım klibindeki oturuşuna yaptığı gönderme de ayrıca bir hadise...

8 yorum:

mamo chello dedi ki...

haberi boşverdim,başlıktaki o muhteşem zeka karşısında el pençe divan durup,hayatım boyunca yaptığım bütün espiriler için o zekadan af diliyorum!!!

:))

Çetin Cem dedi ki...

evet ben de avustralyalı elemanın golünü hatırlıyorum, o 4.5 saniye diye geçilmişti galiba. onda top daha bir süzülerek gidiyordu, burdaki arap kardeşimiz fişek gibi vurmuş harbiden. kalecinin top gelirken eğilmesi de tuhaf yalnız :)

a-town dedi ki...

başlık ilker tahsin'den esinlenmiş sanırım.

"olmaz böyle şey, daha oyuncular soyunma odasından dahaya çıkmadı, biz gol yedik, 1-0 gerideyiz sayın seyirciler. olsun, daha hiçbir şey bitmiş değil."

"santra yapılıyor, ve penaltıaaa! tanju çolak orta yuvarlakta düşürüldü ve hakem penaltı noktasının gösterdi."

Ortega dedi ki...

Yazının başlığı ayrı, bitişi ayrı güldürüyor :D

TETTEH dedi ki...

İlker Tahsinden mi aldın bu başlığı:)))

benden bu kadar dedi ki...

aklıma şey geldi, mesela bizim ligde takımlar aralarında anlaşsalar şu rekoru kırabilirler pekala. yani bu rekoru tasdikletmek falan bildiğin mallık. gereksiz yani. hani elle tutulur bişey yapsan tasdiklet de, bu ne amk? south parktaki kim daha büyük sıçıyor gibi bişi. tasdikletsen ne olur, tasdikletmesen ne olur. ayarlayalım bunları.

daydreamer dedi ki...

avustralya'daki golü hatırlarım. 4 saniye idi. o dönem her fırsatta halı sahada top koşturan bizleri santradan gol atmaya heveslendirir, maç başı ortalama 5-6 deneme yapılırdı.
bu arkadaşın da maşallahı varmış, hakkını verelim.

umutation! dedi ki...

this video is no longer available due to a copyright claim by arab media corporation desem...