24 Aralık 2009 Perşembe

1907 DERNEĞİ: TÜRKİYE'DE SPOR BLOGLARI PANELİ

























Bir panel haberi verelim. Bu akşam saat 19:00'da Levent'teki 1907 Derneği'nde "Türkiye'de Spor Blogları" adında bir panel düzenleniyor. Derneğin basın açıklamasında "Günümüz spor medyasında önemli bir yer tutan, sporu olduğu gibi yazıp geniş kitlelerce takip edilen blog yazarlarının katılımıyla 24 Aralık Perşembe günü saat 19:00'da 1907 Derneği'nde "Türkiye'de Spor Blogları" adlı bir panel düzenleyeceğiz". ifadesi yer alıyor. UNIFEB Yönetim Kurulu üyelerinden Selçuk Gerger incelik göstererek bizleri de bu panele davet etti. Biz de blogun Fenerbahçeli kontenjanından yılların Saraçoğlu çekirdekçisi Tuncay efendiyi uygun gördük. Panel ile ilgili ayrıntılı bilgi burada.

Aceto Balsamico'dan Bülent Timurlenk, Marko'nun Yeri'nden İlker Üçer, Lambuja'dan Alper Öcal da panelin diğer konuşmacıları. Bu akşam gitmek isteyenler için açık adres 1907 Derneği - Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza C Blok Kat 1-B Levent. Levent metrosu ve Fabrikalar Durağı'ndan 5 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz. İlla kuşbakışı göreyim diyenler de buradan buyursun. 1907 Derneği'ne teşekkür edelim. Umarız güzel bir gece olur, bizim Tuncay konuşurken kendisine ayakkabı fırlatana bir yemek ısmarlıyorum bilesiniz.

2 yorum:

Sosyal_FB dedi ki...

Biz adamları ayarladık, yeşil kunduradan asker postalı alıp atacaklar.

nikosmahlas dedi ki...

Tuncay abiye katıldığı için buradan da teşekkür edip, müsadenizle bir düzeltmede bulunmak istiyorum. Paneli 1907 Derneği değil 1907 Ünifeb düzenliyor ancak kendi derneğimiz böyle bir paneli düzenlemek için fazla küçük olacağından 1907 Derneği'nden izin istedik salonlarını kullanmak için. Katıldığınız için bir kere daha teşekkür ederim kendi adıma.