5 Aralık 2009 Cumartesi

ALTERNATİF YILIN TAKIMI













UEFA'nın sitesi sağolsun yılın takımını oluşturtuyor bize. Klasik parıltılı adamlar yerine daha parıltısız adamlardan bir onbir yapayım dedim.

Manuel Neuer; Darijo Srna, Per Mertesacker, Gerard Pique, Marcel Schafer, Sergei Semak, Milos Krasic, Zvjezdan Misimovic, Mesut Özil, Marcus Berg, Edin Dzeko...Teknik direktör: Mircea Lucescu...Biraz Bundesliga ağırlıklı yapmışım şimdi farkettim...Durum böyleyken en iyi hoca adaylarında neden Felix Magath yok çözemedim. Hele Laurent Blanc varken...Siz de seçmek için buradan buyurun.

16 yorum:

sinem dedi ki...

benimki de barça ağırlıklı oldu ama bu sonuç zaten kaçınılmazdı. bir de luce'nin gözünün içine baka baka guardiola'yı seçmek çok koydu be :)

Adsız dedi ki...

Blanc'ın olmaması mı gerekiyordu adaylar arasında sence Dutchman?

Her Yol Roma dedi ki...

http://heryolroma.blogspot.com/2009/12/uefa-yln-takm-2009.html

bu da benden..

Flying Dutchman dedi ki...

@chao grey

e kaliteli kadrosu olan ve Fransa'nın zaten büyüğü olan bir takımı şampiyon yapan adam olup Wolfsburg gibi bir takımı ta dokuzuncu sıradan getirip onu bunu beşleyerek şampiyon yapan hoca olmayınca Blanc'ın varlığına biraz takıldım tabii...

DJAN dedi ki...

flyıng takımın fotosunu nasıl edıyorsunda kopy paste falan yapıosun ben beceremedım de takımımı blogda sergılemek ısterdım ,bilgi verirsen sewınırım

cikkoleite dedi ki...

Marcus Berg!!
Ilerde balki de suan listeye giremez bance.

Majesty dedi ki...

Alternatif demişsiniz ama ben bu seçimlerden Srna, Dzeko ve Lucescu'yu kendi takıma da almıştım :)

Ortega dedi ki...

Per Mertesacker be. Adına kurban.

constantinache dedi ki...

lucho gonzalez'in listede olmaması büyük bir ayıptır! uefa'nın kriterleri nedir acaba aday seçiminde? 1-2 çıkış yapanın yanına her sene standartında oynayan yıldız topçular mı yani? adam birçok maçta sırtlamıştı porto'yu, bence çok rahat girerdi bu kadroya.

Baran Doğan dedi ki...

Iniesta'nın sol ortasaha kategorisinde kendine yer alması ilgincime gitti.

Zenana dedi ki...

Casillas

Maicon - Puyol - Terry - A.Cole

Lampard

Ronaldo Iniesta

Gerrard(C)

Torres Messi

j.Guardiola
Sağlıklı bir Türk genci olarak boş zamanlarımda çocukluğumdan beri kadro yapmanın hastasıyım zaten...zırt diye oyladım yeminle=)

Adsız dedi ki...

Ortega,

Mertesacker komitesi diye esprisi vardı bir arkadaşın. Rahmetli çok komikti.

Cosa Nostra dedi ki...

@DJAN

Flying Dutchman'e sormuşsun ama ben cevap vereyim arzu edersen. Basitçe ekranın fotoğrafını çekip (printscreen) .jpeg veya benzer formatlarda kaydedip bloguna ekleyebilirsin. Bu işlemi Vista ve Win7'de Donatılarda bulunan Ekran Alıntısı Aracı yapıyor. XP kullanıyorsan printscreen tuşu ile ekranı fotoğraflayıp, paint'e yapıştırabilirsin.

Hafiften tekno-blog'a çevirdim ortamı, kusuruma bakmayın :)

smyrna dedi ki...

FD herşey iyi güzel de Firefox da kullansam orta tuşla yeni sekme de açabilsem kafa 3,5 milyon olmuşken verdiğin linke tıklayıp senin sayfadan çıkıp uefa sayfasına girmek angarya. Bi zahmet tıklayınca yeni sekmede açılsın sayfa.
p.s. benimki de tam tembel sarhoş isteği ya:p

Adsız dedi ki...

Ha bir de,hoca Luce.Hoca Luce,acayip oldu.

Adsız dedi ki...

Benim nem eksik

Van Der Sar
Alves
Puyol
Ferdinand
Evra
Xavi
Hamsik
Iniesta
Kaka
Messi
ابراهيموفيتش