16 Aralık 2009 Çarşamba

DELİ LEHMANN



Oliver Kahn "bir an önce futbolu bıraksın" diyor. Jens Lehmann'a bir haller oldu. Yediği hatalı goller bir yana bu hafta film iyice koptu. VfB Stuttgart eylülden beri ilk kez maç kazanabilecekken, maçın bitimine 3 dakika kala, top elindeyken Mainz'lı Aristide Bancé'a tekme atınca kırmızı kart gördü ve doğal olarak takımı bir de penaltı golü yedi. Maçtan sonra, stadyumdan ayrılırken, "Jens niye normal davranmıyorsun" diye yanına gelen bir taraftarın gözünden gözlüğünü çaldı. Bir süre gözlüğünü vermemekte diretti. Videosu yukarıda. Ardından bir röportaj için Münih'e gitti ve Münih'e vardığında kendisin bekleyen muhabirden karnını doyurmak içni 5 euro istediği haberi düştü. Adam yaşlandıkça aksileşen ihtiyarlar gibi oldu ama daha 40'ta başladıysa 50'de ne olur bilemiyorum.

5 yorum:

kutlu can dedi ki...

eccentricity 20

AbSurDMaN dedi ki...

Kendisine Arif'in Henry'e seslenişi gibi seslenmek istiyorum: "Arkadaşım rahatsız mısın?"

Adsız dedi ki...

5 Euro haberinin linki de burda -->
http://www.youtube.com/watch?v=yciHjvitxnU

23. saniyede basliyor muhabbet. Muhabir sana 5 euro borc verebilirim diyor, Lehmann ben borc istemiyorum cünkü geri ödemiycem diyor. Delirdi evet :)

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Ben bu adami hic sevmezdim zaten. Biraz "Babani da sevmezdim" muhabbeti gibi olacak da, valla ondan degil. Galiba Kahn'i cok sevdigimden sevmiyordum, Almanya'nin kalesinde bu adam gol yedikce sevinirdim falan.

Neyse, gec de olsa sebepsiz nefretimin sebebini bana gosterdi sag olsun. Huysuz ihtiyarim benim.

Vandir dedi ki...

bizim bıçkınlara yapsa ya şunu, are you player lan diye dalsınlar