28 Aralık 2009 Pazartesi

FARK

















"Manchester United, 23 years, 1 manager, 22 trophies....Manchester City 23 years, 14 managers, no trophies. You can't build anything lasting on shifting sands"

"Manchester United 23 yıl, 1 teknik direktör, 22 kupa...Manchester City 23 yıl, 14 teknik direktör, kupa yok. Sadece değişimin üzerine hiçbir şey kuramazsınız" ("shifting sands", koşul ve şartların değişimi anlamına geliyor)

Steve Wilson, Manchester City-Stoke City maçı spikeri, City'nin hoca değişimine tarihi bir gönderme yapıyor.

4 yorum:

SirEvo dedi ki...

İyi de sanki her takımda böyle 15-20 yıldır duran teknik adamlar var. Mantığa bak spikerin kurduğu. :)

Flying Dutchman dedi ki...

burada sanırım sadece united-city karşılaştırması yapılmış bütün takımlardan ziyade...yani birisi 23 yıla bir hoca düşürürken diğeri 24/14 (ortalama 1 'den az) yıla bir hoca düşürmüş diye...bir de tabii Mark Hughes'un son kovulma gerekçesi ve şekli ile birleşince anlamlı oluyor

Onur Tirkes dedi ki...

deyim guzelmis.. bence birebir tercume etseydin hem deyimin guzelligi gorulur hem de soylenen sozun anlami guclenirdi sanki..

"kayan kumlarin uzerine kalici birsey insa edemezsin"

Adsız dedi ki...

son dönemde ingilizler kendi alışkanlıkların çok dışında olan sermaye sahiplerinin hareketlerine ve özellikle araplardan gelen sermayenin sahipleirnin hareketlerine çok bozlur oldular. Tabi ki paranın sahibi kendi kurallarını koyuyor, başarısızlığı kendince anında cezalandırıyor ve bu da bambaşka bir futbol kültüür olan İngilizleri bozuyor. bence spikerin içli kızgınlığının sebbei bu. Lig gitgide UK dışı bir oluşum oluyor.