8 Aralık 2009 Salı

ONE SICK BASTARD PARMAĞIMIZIN UCUNDA



















House MD PC Game. Kulağa hoş geliyor. Merkezi Kaliforniya'da bulunan Legacy Games haziran ayında yaptığı açıklamada House MD ve Angela Lansbury'nin başrolünü oynadığı, zamanında Star televizyonunda gösterilen Cinayet Dosyası (Murder, She Wrote) dizilerinin oyunlarını piyasaya süreceğini duyurmuştu. Murder, She Wrote piyasaya sürüldü. İnternet üzerinden 10 dolara sipariş verebiliyorsunuz. Oyunda Jessica Fletcher rolüne bürünüp 5 farklı cinayeti çözmeye çalışıyoruz. House MD de böyle bir oyun olacak. Doktor Gregory House'un ekibinin bir parçası olarak önümüze gelen 5 vakayı çözmeye çalışacağız. Tabii bu vakalar içinde 100'e yakın puzzle barındıracak. Murder, She Wrote'un ekran görüntülerinden anladığım kadarı ile adventure tarzı bir oyunla karşı karşıya kalacağız, zira House'un da aynı şekilde yapılması bekleniyor. Aslında dizinin bitişinden sonra daha ciddi oyun firmaları, çok daha kapsamlı, Third Person Shooter tarzında bir oyunla karşımıza çıkabilirler, hatta Max Payne veya Alien vs. Predator serisinde olduğu gibi istediğimiz karakteri canlandırma şansımız olabilir.

Firma 2010 yılında Ghost Whisperer ve Medical Examination dizilerinin de oyunlarını piyasaya süreceğini açıkladı. Lost ve Battlestar Galactica daha önce ciddi prodüksiyonlarla oyun dünyasına katıldılar. Dexter, iPhone ortamında oynanacak bir oyunu piyasaya sürdü ama PC ve konsol versiyonları şimdilik ertelendi. Prison Break aslında Şubat 2009'da raflarda yerini alacaktı ama ekonomik kriz oyun firmaısnı batırınca proje ertelendi. Yeni bir dağıtımcı bulunarak Mart 2010'da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Aşk-ı Memnu, Ezel, Binbir Gece ne zaman çıkar bilmiyorum.

3 yorum:

alchoburn dedi ki...

ezel çıkmasa da olur. hali hazırda sözlük'te geçen muhabbetlerden anladığım kadarıyla gayet birbirine laf sokmalı, baba sözlerin söylenmesi üzerine kurulmuş birşey.

çok isteyen arkadaşlar word dosyası üzerinde bu oyunu yaratabilirler gibi geliyor bana. ya da messenger tabanlı online versiyonu olabilir.

jackiechiles dedi ki...

house'un oyunu olsa olsa survival horror olur.

tabii bir de şöyle bir şey var:
http://www.youtube.com/watch?v=NwvsT-ElEYc

CaRtMaNtR dedi ki...

Aşkı Memnu The Game'de yastık karakterini Bihter ile Behlül arasından kurtarmaya çalışırız herhalde :D