18 Ocak 2010 Pazartesi

DÜN GECEDEN



Altın Küre ödüllerinden pek hazzetmiyorum. O yüzden hiç değinmedik. Ortam küçük, sahne bir acaip, konuk sayısı az, şu bu. Hem Oscar hem Emmy'nin karışımı, çorba gibi bir ödül töreni. Ödülleri sunanların saçma salak esprileri (ki bu videoda da mevcut) Zaten topu Hollywood sinemasının kendi kendini ödüllendirmesi sonuç olarak. Bir de bu sene hakikaten çok zayıftı filmler. Sandra Bullock Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alıyorsa işimiz var. Senaryo dalında da diğer filmlere bakıldığında District 9'ın es geçilmesi kötü olmuş. Neyse Christoph Waltz'ı atlamamışlar, Inglorius Basterds'ın bana göre elle tutulan tek şeyi oydu. Zaten adama en başta TÖMER'in ödül vermesi gerekir, bu kadar dili konuşabildiği için. Neyse, bu Hollywood, ödül törenlerindeki kıyafet konusunda bu kadar tavizsizken Michael C.Hall'un bereyle ne işi var orada dedim. Adam meğerse kanser olmuş. Neyse ki gayet tedavi edilebilir bir kanser olduğundan hastalık geriliyormuş ama kemoterapiden saç ve kaş kalmamış adamda. Son olarak bu Mad Men sevdası nedir çözemedim.

7 yorum:

varol döken dedi ki...

reklamcılara kılsın sen de ondan çözemedin...

Emilio Santos dedi ki...

Olan yine her zamanki gibi Hugh Laurie'ye oluyor. 5. sezon finalindeki, hadi onu geçtim 6. sezonun ilk bölümündeki oyunculuk ödüllendirilmeyecekse sizin olsun o Altın Küre. Michael C. Hall'a en ufak bir gıcığım yok, sadece hakedenin Hugh Laurie olduğunu söylüyorum.

Kanye West gibi oldu bu yorum da şaka maka: "Hey, Michael imma let you finish but i think Hugh deserved that award."

Kasux dedi ki...

bende pek hazetmiyorum şu golden globe zamazingosundan ne varsa oscarda var

Ortega dedi ki...

Mad Men'e ben de ayar oluyorum.

lion's advocate dedi ki...

michael c.hall kadar bu ödülü hakedecek başka kimse yoktu. laurie de seneye alır umarım...

maf dedi ki...

John Lithgow almış galiba, çok sevindim.
Dillere destan bi dördüncü sezon yaşattı Dexter fanatiklerine.

CaRtMaNtR dedi ki...

Dexter'ın 4. sezondan sonra 2 ödülüde hakkettiğini düşünüyorum. Birde İngloeious Basterds o kadarda kötü bir film değil. Christopher Waltz filmin en başarılısı tamam ama genel olarak filmdeki pek çok Tarantino sahneside gayet güzel ve izlenebilir.