7 Ocak 2010 Perşembe

O SENE BU SENEYMİŞ



AEK'nın Karaiskakis Stadyumu'ndan son puan çıkardığı tarih, 12 Mart 2005'teki 1-1'lik maçtır. Okkas ve Katsouranis'in karşılıklı golleri ile maç berabere bitmişti. Son galibiyet aldıkları tarih ise 13 Mart 2004'tü. 1-0 kazanmışlardı Olympiakos önünde. 6 sene sonra galip geldiler 2-1 ile. O sene bu seneymiş. Olympiakos'un yukarıda perdeyi açan golü, bizim mafalda'ya göre "pasif ofsaytın bokunun çıkarılması". Arjantin'li Nacho Scocco'nun 2 golü AEK'ya 3 puanı getirdi ama AEK Olympiakos'u yıkmak için yanlış sezon seçmiş. Hala beşinci sırada lider Panathinaikos'un 15 puan gerisindeler. Olympiakos ise 5 puan geriye düştü. Son 10 yılda bu duruma hiç düştüler mi bilmiyorum. Zico cephesinde işler iyi gitmiyor. Ve Nikopolodis artık bir zahmet şu eldivenleri assın. Hayrettin Demirbaş, Yunanistan'da oynasa şimdi 8 kere altın eldiven ödülünü almıştı.



11 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Nikopolodis ya başkanın oğlu, damadı vs.si, ya da Olimpiakos hakkında bilinmemesi gereken birtakım sırlar biliyor ve takımı bununla tehdit ediyor. Bu adamın hala oynuyor olması hakkında başka bir ihtimal olamaz :)

Ayrıca şu ilk gol Mitroglou'nun ilerde başarısız bir forvet olacağının kanıtı resmen. Forvet dediğin ofsayta düştüğünü az da olsa hisseder, müdahale etmez, bu adam ofsaytta olduğunu bildiği halde bencillik edip vurmaya çalışıyor. Bu kafayla işi zor. Zaten gol sevinçleri de Kazım Kazım gibi antipatik, adam olmaz bence bu.

Frapppedaki dedi ki...

Golden sonra yan hakemle orta hakem bir araya geldiginde bir anda ortamdan tirsan yan hakem orta hakeme naparsan yap diyor. Buyuk rezillik. :)

Frapppedaki dedi ki...

Nikopolidis Olympiakos icin bir sanstir ondan daha iyi yerli kaleci yok zaten kaleci yetismiyor su anda. Yabanci haklarini da kaleye harcamak istemiyorlar. Yine de hakkini yememek lazim yasina gore iyi is cikariyor. Yedigi olmayacak gollerin yaninda cok maci da kurtariyor. Bu mac rahat 4-5 le bitebilirdi.

geloraptor dedi ki...

Nikopolidis'ten iyi yerli kaleci Chiotis var. Apoel'de oynamakta şu an. Hem yerli kaleci şart mı? Şu golleri yıllardır yiyor bu adam. Daha iyi oynadığı bir maçını ne gördüm ne duydum.

Bellamy. dedi ki...

net ofsayt bu, pasifi masifi yok :)

varol döken dedi ki...

özletmeyin şu adamı be...

barış dedi ki...

2004 demişsiniz de bizimki 99da olduğundan mıdır nedir bana çok uzak gelmedi. ah be ulan bi sustursak o 52bin kişiyi.

barış dedi ki...

olympiakosun attığı gol bence de ofsayt.

ve nikopolidise yuh diyorum. hadi kaleye yakın bir serbest vuruş olsa anlarım da o kadar uzak mesafeden gelen topa da zamanlama hatası yapıyorsan algıların kalecilik için zayıflamış demektir.

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Ben ilk gole pasif ofsayt degil pasif hakem diyorum, bildigin yememis golu iptal etmek.

ASVALTTAICENLER dedi ki...

goruntu kalitesi karsisinda mest oldum.

mahir dedi ki...

yedigi ilk golde de hatalı Nikopolidis. Çok çizgide kaldı, artı 100 futbolcudan 99u o pozisyounda sag köseye vurur. Bu yastaki kaleci artık bunu öngörsün artık.