26 Ocak 2010 Salı

SAĞ-SOL

















St. Pauli



















Valencia

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Valencia bildiğimiz Valencia mı?Ve tribünleri iyidir diye bilirdim...

Hemşo dedi ki...

şaşırdım valencia'ya. bilmiyordum.

Kerim dedi ki...

Valencia ya şaşırdım doğrusu:S
Forza ST.PAULİ:D:D

Flying Dutchman dedi ki...

dostlar tabii bunları "valencia tribünleri sağcıdır" şeklinde anlamamak lazım

birçok kulüp (özellikle büyük kulüpler söz konusu ise) içinde her iki görüşten insanı barındırır...bu da böyle bir örnek...st. pauli zıtlığı için verdik....yoksa Lazio'nun kendi içinde bile sol görüşlü ufak gruplar vardır...

GK dedi ki...

Lazio içindeki sol grupları dehşet ve merakla bekliyorum Fırat abi.Yok öyle bi oluşum.Apolitik olabilir ama solcu yok.En azından oluşum olarak yoktur.

Valencia İspanya'dan ayrı bi bölge gibi ayrı dili olan bi topluluk.Nası sağcı neyin sağcısı onu da bilemiyorum.

Adsız dedi ki...

St Pauli daha bizden.Haldır huldur girişiyor.Valencia öyle kickbox falan bizi bozar.

Frapppedaki dedi ki...

Ultras Yomus.. 100 kisi bile degiller. Ultras ile de alakaları yok. St.Pauli ile karşılaştırılamayacak kadar boş bir grup.

AFO dedi ki...

Biri de "Valencia tribünleri iyidir diye biliyordum." demiş. Allah'ım yaaa, bu kadar sığ bir görüş olamaz. Futbol bloguna yazıyoruz, ben de farkındayım siyasi platforma dönüştürmenin gereksizliğini ama böyle bir yoruma da kayıtsız kalamayacağım. Git birader sen, sadece Livorno'nun maçlarını seyret. İsterse tamamı Mussolini'yi destekler o tribünlerin isterse tamamı Che'yi. Sen birey olarak istediğini destekleyebilirsin. İdeolojik olarak bakıyorsan olaya, senin çoook başka yerlerde problemlerin var demektir.

Bir kısım taraftar grubunun görüşleri yüzünden o takımın taraftarını "iyi" ya da "kötü" olarak yargılamak kimsenin haddine değil!

Not: İlk yoruma sansür koymadığınız için tarafsızlık adına bunu da yayınlayacağınızı umut ederek üşenmedim, yazdım. Saygılar.

Flying Dutchman dedi ki...

@GK

bekleyiniz :))

bir de dediğim gibi yazının başlığında "sağ" yazıyor diye "valencia sağcıdır" gibi bir intiba alınırsa yanlış olur..yukarıda belirttim

varol döken dedi ki...

ulan sonuçta ikisi de tekme atıyor işte...

fikriyle kafa atan solcular istiyoruz!

GK dedi ki...

@Uçan Hollandalı Fırat Başkan

Abi balkanlarda özellikle Bosna'dan ve Hırvatistan'dan Lazio sempatizanı var,seyrek de olsa var.O adamlar belki sayılabilir ama tribünde bi oluşum falan olacak kadar ne fanatik Lazioseverler ne de fanatik solcular.Onları sayma bi kere.Bunun dışında yine (var ise eğer),Lazio coğrafi bölgesi dışından kişiler vardır sol görüşlü olarak.

Kendime not:Ulan baba tarafından Laziolu olsam bu kadar savunamazdım heralde Lazio taraftarının ideolojik kimliğini.