1 Şubat 2010 Pazartesi

3D
















"I have been watching football in three dimensions since 1962 when my father took me to Maine Road, so I could not agree with commentator Alan Parry's view that the broadcast "is sure to revolutionise the way we watch television sport....Football was never designed to compete with interplanetary warfare and alien sex"

"Ben futbolu 1962 yılından beri üç boyutlu izliyorum, babam beni Maine Road'a götürdüğünden beri, dolayısıyla spiker Alan Parry'nin 3 boyutlu yayın teknolojisinin, spor izleyiciliğinde bir devrim yaratacağı görüşüne katılmıyorum......Futbol gezegenler arası savaş ve alien seksi ile rekabet için tasarlanmamıştır"

Manchester United-Arsenal maçını, fırtınalar koparan 3D teknoloji ile izleyen The Guardian yazarı Martin Kelner'in yorumu. Maçtan kısa süre önce izlediği Avatar filmine de gönderme yapmış. Bununla ilgili bir şeyler yazacaktım ama, The Guardian çoğu zaman olduğu gibi yine bize söyleyecek söz bırakmamış.

1 yorum:

Frapppedaki dedi ki...

Martin Kelner sacmalamis. 2,5 yasimdan beri stadyumda mac izlerim havalari. Tvden de gayet guzel mac izlenir 3D ile de nefis olur. Teknolojiye niye bok atmis onu cozemedim :)