11 Şubat 2010 Perşembe

HENTBOLUN ROBERTO CARLOS'U



İspanya'nın BM Ciudad Real takımında oynayan, Olimpiyat Altın Madalyası, Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu sahibi hentbolcü Luc Abalo'nun akıllara ziyan golü.



Bu da bonus olsun. 2009 Dünya Erkekler Hentbol Şampiyonası'nda Makedonya kalecisi Borko Ristovski'nin Sırbistan'a attığı gol.

18 yorum:

Adsız dedi ki...

abalo zaten şuanda hentbolun en büyük yıldızı konumunda müthiş kıvrak bi adam ama bu gol kıvraklıkla açıklanacak bışey değil.

AsperAstrum dedi ki...

Hentbolun da kötü yanı bu. Şöyle bir gol atıyorsunuz belki tarihe geçecek, ama sevinemiyorsunuz bile doya doya hemen geri koş falan. Kötü yahu.

Free Siyaset dedi ki...

Kaleden kaleye gol yok Borko. Olmuyor... :)

varol döken dedi ki...

iyi de bunun kıvraklıkla ne ilgisi var... kendi baldırına çarpıp yön değiştirmiş...

buralarda bir yerde hentbol yasaklansın diyen bir arkadaş vardı... o gelsin bekliyorum...

Raziel dedi ki...

@varol döken
Kendi baldırına çarpıp? Bi daha izle bence falsoyu.

2. gol de süpermiş bu arada.

VodviL dedi ki...

hentbola bayılıyorum yahu, bir maç görürseniz kaçırmayın gidin en sert, en hızlı, en eğlenceli sporlardandır.

sukullaci dedi ki...

varol zaten adam "ama bu golün kıvraklıkla açıklanıcak yanı yok" demiş. bide baldırına çarptırmıyo elini kendine yaklaştırıp bilek hareketiyle döndürüyo topu.

Adsız dedi ki...

kendi baldırına mı çarpmış yok lebron!

Protanopia dedi ki...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=74

bu linki vermezsem olmaz.

varol döken dedi ki...

o falsoyu bilerek verdiyse ben bu yorumculuk işini bırakırım!

(sevinmeyin hemen, ben de kıvrak bir yalancıyım:)

Flying Dutchman dedi ki...

varol baldır falan yok yahu :)

dikkat et ters açıdan tekrarında çok net görünüyor, topu elinden döndürerek çıkartıyor...

arnawut dedi ki...

sanki ço normal bir golmüş gibi, hiçbir tepki yok saha içinde. ne anladım bu işten. adam fizik kurallarıyla dalga geçmiş yahu:))))

Frapppedaki dedi ki...

Bu gol guzel de mac icinde 50 kez gorunce sikintidan bayiliyorum. Bu sporu deli gibi sevenler genelde sporu yapmis olanlar..

varol döken dedi ki...

bu fizik kurallarını belirleyen üst düzey futbolda fizik kuralları kurumu mu var bizim bilmediğimiz?

oluyorsa oluyordur zaten... ha burda olmamış ayrı, ısrarcıyım, fiziğim de fena değil, kıvrak kızlara selam...

berthelemy dedi ki...

hentbol asla sadece hentbol değildir!

Adsız dedi ki...

bizde de cengiz hatırnaz vardı böyle dehşet çevirmeler atan. sanırım bu sene bıraktı hentbolu. videoyu izleyince aklıma direk cengiz abinin askideyken attığı çevirmeler geldi. yalnız cengiz abi için bile sevilmez bu spor :)

natura horror vacui dedi ki...

Tam ben bunu yazmak için girmiştim ki bir üst yorumda Adsız arkadaş yazmış. Cengiz Hatırnaz her maçta bunlardan minimum 3 tane atardı. Hem Ankara'da oynarken, hem de Beşiktaş'ta defalarca izlemişliğim vardır kendisini. Yalnız Cengiz sağ elle ve de diğer kanattan atardı bu golleri. Aynı dönemin bir başka büyük adamı da Utku Ergüder'dir mesela. Böyle goller atmazdı ama gerek fizik, gerek teknik olarak Türkiye'nin çok üstünde bir adamdır. Alman liginde falan kolaylıkla oynayabilecek kapasitededir. Çok önemli işler yaptı. Kariyerinin son yıllarında bize (Beşiktaş) de şampiyonluklar kazandırdı, hatta yanılmıyorsam kaptanlık da yaptı. Hasta Fenerlidir aslında, ayrı konu. Forma namusu güzel şey.

Bitola'lı dedi ki...

bende cengiz hatırnazı yazmak istedim.. cengiz hatırnaz bu çevirme atışıyla bir 7 metre atışı yapmıştı ağzım açık kalmıştı tv den izlerken.. çok önemli bir yuncudur.. ayrıca bu sene milli takımı bıraktı ve izmir bşb takımında en azından sezon sonuna kadar oynamaya devam ediyor..

hentbol çok zevkli bir spor olmasına rağmen maalesef ki bizim ülkemizde değeri verilemeyen sporlardan.. almanya ve iskandinav ülkelerinde hentbol takımlarının kombineleri kapalı gişeye yakın satılıyor diye biliyorum..

ayrıca ülkemizden nacizane bir örnek olarak, biz göztepeli taraftarlar hentbol takımımızın masraflarını para ve yardım toplayarak ayakta tutuyoruz yönetim destek vermediği için.. bunu da başarı beklemek için değil armayı dalgalandırmak için yapıyoruz..