19 Şubat 2010 Cuma

TRİBÜNDEN İNSAN MANZARALARI - "Bİ GOL OLSA MAÇ ZEVKLENİR'CİLER"



Elinde gastesi kulağında radyosu bir köşede çekirdek çitleyip maç izleyen taraftarlar derneğinden gelen her türlü tehdide rağmen tespitlerimizi sürdürüyoruz efendim. Derneğin iddialarına göre kıyıda köşede oturup sessizce maçı takip eden dernek üyelerinden ne istiyormuşuz, ne alıp veremediğimiz varmış bu zavallı futbol dilencileriyle! Baştan söyleyelim, dilencinin böylesini sevmeyiz biz, sapasağlam adamsın kardeşim, kalk en kötü kendin oyna!

Size faksı göstersem, gözünüzden bir damla yaş gelir sebebsiz, bu yüzden demagojiden uzak tespitlerimizi aktarmaya devam edeceğiz ey binlerce dutchman'le birlikte kanat çırpmaya sevdalı okuyucu!

Bu yazının konusu, bizi bizden alan önermeleriyle, olası bir golde maçın tadından yenmeyeceği konusunda engin görüşlere sahip olan insan güruhu. Efendim, futbol doğası gereği, golle yaşayan golle hayat bulan, kendine hedef olarak iki kale arasındaki deliğe topu sokmayı adet edinmiş bir oyun. Hal böyleyken sizin harika deneyimlerinizle işe zevk katan unsurun bir gol olduğunu mütemadiyen tekrarlamanızın, bizim sinir sağlığımızı etkilemek dışında etrafa kattığı hiçbir fayda yok. E o halde, bir sussanız, bir kenara oturup, hakikaten sessizce maçı izleseniz.

Evet, öte yanınızda elinden tutup maça getirdiğiniz çocuğunuz yiğeniniz kayınçonuz sizi kafasıyla tasdikleyip gazı veriyor olabilir ama onlara da inanmayın. En tehlikeli yılan koynunuzda beslediğinizdir. Bir de kargayı beslerseniz gözünüzü oyar.

Sürecek..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Elinde gastesi kulağında radyosu bir köşede çekirdek çitleyip maç izleyen taraftarlar derneği olarak gözünüzü kestirmeyin lan bize.Ne diyorsak o ulan.Futbolun zevki böyle çıkar.

"Ulan ben bile atardım o golü be..."

Unknown dedi ki...

Günlüğünüzün gerek tasarımı gerek içeriği gerekse üslûbu oldukça hoş.Yazı da oldukça güzel.Ellerinize kollarınıza ayağınıza gözünüze klavyenize mouseunuza geri dönüşüm kutunuza sağlık :)

Yarışma siteme beklerim:

revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi

HoAmca dedi ki...

ankaragucunun son maclarından haberin yok galiba tunchay.

gol istiyoruz goll.

Adsız dedi ki...

resim dikkatimi çekti..
Şirin Teyze mi Şirin ana mı neydi adı yanlış hatırlamıosam samsunspor tribünlerindeydi rahmetli..

ziggytheking dedi ki...

Resimdeki teyzenin aynısından Kayserispor-Galatasaray maçında Rijkaard'ın kulübesinin arkasında da vardı. O meşin yuvarlak holiganların değil böyle teyzelerin ve hala Eskişehirspor deplasmanlarına giden Patikçi Kadir Amca gibilerin yüzusuyu hürmetine dönüyor.

Adsız dedi ki...

Bunlar tribünlerden çıkıp ekranlara çoktan sıçradı bile. Kanal A'nın spikerini ilk golden sonra dikkatle dinleyin.