23 Nisan 2010 Cuma

CHRIS KAMARA



Bu gördüğüm en komik videolardan birisidir sanırım. Bizim Ümit Aktan'ın zamanında yaptığı, her lig maçını oynandığı kente bir adam gönderip oradan dakika ve skor alma tarzındaki programın atası İngiliz Sky Sports televizyonundaki Soccer Saturday programıdır. Ümit Aktan'ın bir programda konuk ettiği futbolu yeni bırakmış Tolunay Kafkas'a "Tolunay, bu sektör öyle bir sektör ki, insanlara bazen 'sektör git' diyen bir sektör" demişliği ve benim de o hezeyanla Ümraniye'de 2 saat turlamışlığım vardır.

2 video da Soccer Saturday'den ve programın yıldızı, futbolculuğu da apayrı bir renk olan Chris Kamara'dan. Kamara, genelde canlı bağlantılardaki şaşkın çıkışları ile bilinir. İlk videoda dağılmamak elde değil. Birkaç hafta önceki Portsmouth-Blackburn Rovers maçından. Stüdyoya bir kırmızı kart haberi ulaşıyor ve Fratton Park'taki Kamara'ya bağlanılıyor ama Kamara kopmuş olaydan. "Bilmiyorum, ne kırmızı kartı?", diye sahaya bakıyor, stüdyoya Portsmouth'dan Anthony Vanden Borre'nin atıldığı haberi geliyor ve kendisine iletiliyor, o da "ha onun çıktığını gördüm ama yerine birisini sokacaklar sandım" deyince yarılıyor herkes tabii.....Bu arada videoyu şu ana kadar, kısa sürede 1,5 milyon kişi izlemiş...

Alttaki videoda da Fulham-Middlesbrough maçından haber aktarılırken bir gol oluyor ama hakemin gol mü ofsayt kararı mı verdiğini bir türlü anlayamıyor. ....bir başka kopuş anı..."don't really know what is happening Jeff........"

4 yorum:

Adsız dedi ki...

adamlar o kadar geniş ki birbirleriyle dalga geçer vari hareketler bizim ruhsuz spor programların da da görmek isteriz

esen dedi ki...

Ikinci video da Jeff'in Chris'e "it's not the first time you don't know what's happening" gibisinden soyledigi cumle kopardi beni.

coolasfcuk dedi ki...

@ Esen
aynen ben de orda kendimden geçtim. adamlar kabullenmiş artık olayı yadırgamıyolar yani.

geloraptor dedi ki...

bu arada ümit aktan halen malum programı yapmakta kanal a'da mı kanal b'de mi ne?