9 Nisan 2010 Cuma

DEXTER SHOP
























5. sezona 6 aylık bir süre kaldı. Başlamasına yakın bir şeyler karalarız. Yapımcılar son sezonda, her sezonda olduğu gibi Dexter Morgan'ın karşısına dikilecek büyük bir kötü konusunda henüz karar vermediklerini ancak bu sezonun Dexter'ın son sezonda yaşadıklarından sonra bir tür iç hesaplaşma sezonu olacağını dile getirdiler. Beklemek ve görmek en iyisi. Kapatırken artık kesinleşen bir şeyi de söyleyelim. Dördüncü sezonun sonundaki şok final rüya, twist veya altında başka bir şeyin yattığı bir hadise değil. Gördüklerimiz düpedüz gerçekleşti. Bu arada Michael C. Hall'un da sağlığı tekrar yerinde....















































Bu arada Showtime kaçınılmaz olarak işi ticarete dökmüş. Slice of Life t-shirtü ve Kill Uniform'da gözüm var. Pantolonun birebiri mevcut. T-shirtü de alıp etrafa dehşet mi saçsam diyorum. Tüm ürünleri şuradan görebilirsiniz.





11 yorum:

okan dedi ki...

6. sezona degil de 5. sezona 6 aylik daha dogrusu 5 aylik (yayin tarihi 26 eylul olarak gorunuyor) bir sure kaldi..

Barakuda dedi ki...

kill uniform iyi hoş da onu taşıyabilmek için sağlam vücut gerekiyor bence.. resimdeki dar omuzlu elemanda rezalet duruyor mesela bence..

http://jessejchapman.com/blog/wp-content/uploads/2008/11/picture-2-227x300.png
http://flowtv.org/wp-content/uploads/2008/02/4-dexter-all-grown-up.JPG

şu şekil taşıyabilmek marifet..

slice of life fontu çok güzel, yalnız likralı bir tişörtte daha iyi durur gibi.. bunun dışında nette ilginç desenler bulunabiliyor kişisel dizayn yapmak istenirse..

bi de yanlış olmuş sanırım 6.sezon demişsiniz..

Unknown dedi ki...

Yazıya "6. sezona 6 ay kaldı" diye başlamışsınız. Allah mı söyletti diyorum? :) 5. sezona 6 ay kaldı ve bu sezonun son sezon olacağına dair söylentiler vardı 4. sezon finalinden sonra. İnşallah 6. sezonu da görürüz.

Onun dışında bugüne kadar izlediğim diziler içerisinde en sağlam, en tutarlı ve en gerçeğe yakın senaryoya sahip drama dizidir benim gözümde. Lost dahi mükemmel 2 sezonun ardından 3. sezonda bir nebze düşüşe geçmişti, prison break gibi... ama dexterın 4 sezonu da birbirinden güzel, heyecanlı ve etkileyici sezonlardı. umarım şanına yakışır bir şekilde bitirirler diziyi de hep böyle güzel şekilde hatırlayıp tekrar tekrar izleriz.

Unknown dedi ki...

Dördüncü sezonun sonundaki şok final yoksa beşinci sezon olabilir mi? :)

Unknown dedi ki...

aslında bende yanlış yazmışım :) 6.sezon başlamasına 6 ay değil de 5.sezonun mu olacaktı yoksa?

Flying Dutchman dedi ki...

siz 5. sezonu kaçırmışsınız, belli bir ücret karşılığı izlenebiliyor :)

outlaw dedi ki...

lost gibi cıvıtacağına sağlam bir sezon çakıp bitirsinler, tadında kalsın... koskoca dexter'ı, bir de dr. house'u maymuna çevirip içimde uyuyan canavarı uyandırmasınlar!

lion's advocate dedi ki...

masuka ürünleri hoşuma gitti...
ama pahalı , bi de kargosu vs.si var...

Minozzi dedi ki...

Bu dizinin ilk iki sezonu kadar insanı geren başka bir yapım var mıdır bilemiyorum. Ya da sadece ben mi bu kadar gerildim, onu da merak etmiyor değilim. Üstelik 5. sezona hazırlık olsun diye en baştan ikinci kez izleyişimde de aynı "Eyvah, yakayı ele verecek" gerginliğini yaşattı. :D

Azura dedi ki...

Son sezon mu!? :( Eh napalim Rita da yok zati, aklima geldikce final sinirleniyorum hala! Kabus gibiydi o sahneyi gordugumde. Oyle butunlesmisim ki Dexter'la sanki aileden biriymis gibi. Biliyorum fazlasiyla kaptiriyorum kendimi elimde degil..Sukur ki Michael sagligina kavustu baya uzulmustum..

Black Pearl dedi ki...

Doakes öldü dizinin havası kalmadı.