26 Mayıs 2010 Çarşamba

BEŞİKTAŞ'TA ROTA BERBATOV
















Beşiktaş'ta son seçimden galip çıkan Yıldırım Demirören'in, aldığı güvenoyuyla Avrupa'da ve Türkiye'de yenilmez bir Beşiktaş yönetmek üzerine harekete geçtiği ve dün akşam Mustafa Denizli'nin de katıldığı basın toplantısından sonra transfer bombalarını birer birer patlatacağı haberleri Beşiktaş camiasında hareketli günler yaşanmasına sebep oldu. Bu toplantıda konuşulanları sadece Flying Dutchman ele geçirdi. İşte Beşiktaş'ın transfer listesi.

Dün akşam Akaretlerde yapılan toplantıya tüm yönetim kurulu ile beraber Mustafa Denizli de katıldı. Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu üyelerinin her birine en az 5 futbolcu ismi verme görevi verdiği, yöneticilerin Beşiktaş'ın transferde sık sık başvurduğu youtube'da futbolcu avına çıktığı, ancak söz konusu sitenin Türkiye'de yasaklı olması sebebiyle zor anlar yaşadıkları bildirildi. Demirören'in bunun üzerine çok sinirlendiği, Mustafa Denizli'ye "hocam youtube yoksa vimeo var, google video var, daily motion var sen listeyi ver biz gerisini hallederiz" dediği öğrenildi. Toplantı sonunda Alex Ferguson'un, Manchester United kulübünde bekleneni verememesi sebebiyle önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Bulgar golcü Dimitar Berbatov üzerinde yoğunlaşıldı. Bu transfer için Demirören bizzat insiyatif alırken Berbatov'u ikna için eski Beşiktaşlılar Lethckov ve Yankov'u devreye soktuğu, Yankov'un Berbatov'u arayarak "hiç düşünme bile, imzayı at, Ümraniye-Bulgaristan TEM'den 3,5-4 saat, bastın mı 120'ye akşama evdesin" dediği, Berbatov'un bu görüşmeden sonra Beşiktaş'a daha yakın olduğu açıklandı. Ancak Bulgar futbolcunun akşam saatlerinde yaptığı, "nasıl olsa artık milli takımda oynamayacağım, o kadar büyük bir takıma gitmesem de olur" açıklamasının ardından Mustafa Denizli'nin bu transferi istemediği dedikoduları da dolanıyor.

Bu arada Gordon Şidenfeld'in de önümüzdeki sezon Irak kulübü Al İntihar kulübüne kiralanması için Iraklı yöneticiler ile anlaşma sağlandı. Irak kulübü, oyuncularının sık sık intihar eylemlerine katıldığı için maçlara çıkacak kadro bulmakta zorlanmasıyla tanınıyor. Beşiktaş'ın Al İntihar ile pilot takım anlaşması için zemin yokladığı, bu yolla kadroda istenmeyen oyunculardan kurtulanacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş'ta Matias Delgado sorunu da bitmiyor. Arjantinlinin sözleşmesinin saklandığı dondurucunun, futbolcunun evinin taşınması esnasında kaybolduğu, Beşiktaş'ın bu gelişme üzerine CAS'a gideceği bildirildi.

by FD and Gorky

16 yorum:

maf dedi ki...

komik mi dutchman?

Flying Dutchman dedi ki...

komik

mell dedi ki...

hacı cok güzel olmuş =))

Alper dedi ki...

Zaytung benzeri olmuş.
Gayet güzel.

Kuan dedi ki...

Ben özellikle Al İntihar bölümünü beğendim bu yolla Beşiktaş fazlalık yabancılardan kurtulabilir :)) ve bencede komik

Neo Wan dedi ki...

hemde çok komik.

L.E.N. dedi ki...

Komik değil pek. Daha iyisini yapabilirsiniz bence.

Flying Dutchman dedi ki...

buyurun siz yapın gönderin yayınlayalım
tekliflere açığız

Unknown dedi ki...

o değilde fotoğraftaki andy garcia değilmi :)

L.E.N. dedi ki...

Komik olmadığı yorumunda bulununca hemen "çok biliyosan sen yap" mahiyetinde tepkilerde bulunmayın rica ederim. Bu seferlik iyi espri yapamamış olabilirsiniz ama ziyadesiyle aktif ve futbolik bir blog'un sahibisiniz, gerek yok bu tavıra.

Ama iyi niyet ve merakla söylediyseniz, bir ara bir şeyler yollar beğeninize sunarız tabii ki, o başka mesele.

Kolay gelsin.

sy dedi ki...

isin kotusu "TEM" kismina kadar gercege fazlasiyla yakin :(

berthelemy dedi ki...

berbatov gelirse çok faydalı olur. tam beşiktaşın aradığı oyuncu. bobo-berbatov ikilisini durdracak takım yok türkiyede.

Kemal dedi ki...

okuyucusunu doven FD :)

ilquer dedi ki...

Sipariş vermek gibi olmasın ama Fener'e de bir hoca ayarlarsınız artık. :)

emireri dedi ki...

sn yd'nin maddi kaynak yaratmada ki başarısından bahsetmemişsin olmamış, transferin maddi yönü ise şöyle bonservisin 2,5 milyon usd'lik kısmını kendi kredi kartından çektirmeyi teklif eden yd kalan kısmını ise 3000 sanayi, 12000 mutfak ve 4500 piknik tüpü ile ödemeyi taahhüt etti. bu teklife çok sinirlinen ferguson abd'deki patronunu arayıp bu transferin ancak manchester academy'nin kombilerininde yenilenmesi karşılığında gerçekleşebileceğini söyledi. kombi konusundaki hassasiyeti bilinen ve bu haberle sarsılan yd interin kamerunlu yıldızı eto'o için nabız yoklamak üzere şeref yalçını ve birkaç yöneticiyi daha italyaya tatile gönderdi...

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Abi ben Zaytung'u bu vesileyle tebrik etmek istiyorum, adamlar marka oldular resmen.

Sanki kimse sahte haber yazmiyordu memlekette de, butun bu espriler "Zaytung gibi olmus" damgasi yemeye basladi.