7 Mayıs 2010 Cuma

DEXTER'S THANKSGIVING



TV ekranının gördüğü efsanevi sahnelerden birisi daha. Bu adam zaten 48 bölüm sadece 2 kez, başkalarının yanında iken de sadece 1 kez sinirlenmiştir ki bu o da andır zaten (diğerini birkaç gün önceki yazıda verdik). O masaya oturup izleyesim geldi.

I should have fucking killed you when I had the chance.....

3 yorum:

Barakuda dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
serdar dedi ki...

Dizi dünyasının en fantastik suçluları serisi önerebilir miyim?

Tabii ki Dexter 1. sırayı alır ama ikinci sıra için önerilerim:

- Arthur Mitchell, dizi dünyasında ikinci sınıf bir rolle de ödül alınabileceğini kanıtlayan muhteşem bir tip oynadı.

- CSI Las Vegas ekibini bir süre meşgul eden maket katili (The Miniature Serial Killer), sonradan tip olarak da ete büründüğünde bizi acayip etkilemişti. Temelde arkadaş bir cinayet işliyor, sonra cinayet mekanının bire bir küçültülmüş maket kopyasını bir şekilde CSI'a ulaştırıyor. Ulaştırdığı makette kan lekelerinin bile yerleri aynı oluyor.

- Her ne kadar sonradan karizmayı çizdirse de Lost adasının soğukkanlı manyağı Ben Linus.

- Heroes'dan zevk alamadığımızda taraf değiştirdik ve Sylar'ı tutmaya başladık. Çünkü dizinin en zeki karakteriydi ve bence en karizmatik kötülerden birisi.

- Cartman'ı da ırkçılığından, antisemitistliğinden, kafatasçılığından ve başka bir çok sebepten suçlu kabul edebiliriz herhalde.

Spooky dedi ki...

Arthur Mitchell üzerine "villain" yazılamaz. Senaristler de farkında sanıyorum ki benzer açıklamalar yapmışlar. Dexter birbirinden bağımsız infazları ve Dexter'ın şüpheli olduğu Rita cinayeti etrafında gidecekmiş galiba.