22 Mayıs 2010 Cumartesi

TV DİZİLERİNDE KONTRAT DURUMU













Amerikan televizyonlarında yayınlanan dizilerin yeni sezona devam edip etmeyecekleri ile ilgili tablo. İlk sütun yayından kaldırılanlar. 2. ve 3. sütunda kaldırılması beklenen ve tehlikede olanlar yazılmış ama bu dizilerin Law&Order: SVU (bunun Law&Order'dan farkı nedir bilmiyorum) ve Medium dışında kalanları iptal edilmiş. Bu 2 dizi ise yoluna devam edecek. 4. sütunda kontrat yenileme tahmini yapılanlardan Flashforward, Ghost Whisperer, Law&Order ve 24 yayından kaldırıldı. CSI, CSI: Miami, NCIS, CSI: NY ve Mentalist'te halen bir kesinlik yok (bu Mentalist neredeyse her sene ödüllere aday oluyor, neden belirsizlik var çözemedim). Onun dışında kalanların tümünün yeni sezon anlaşmaları yapıldı. En son sütun da anlaşması çok önceden imzalananlar.

Yalnız 15 yıl geçmiş. Hala Melrose Place ile 90210...Luke Perry şimdiye amca oldu...

18 yorum:

felix mourinho dedi ki...

heroes var ya o heroes. yazık olma kelimesinin karşılığı olarak sözlüklerde yer almalı.

VC dedi ki...

Criminal Minds'ın durumu nedir bilen var mı?Seneye devam edecek mi?

baha dedi ki...

Supernatural'in yenilendiginin de resmi aciklamasi subat ayi basinda gelmisti bu arada. son sezon olacak altinci sezon.

Adsız dedi ki...

NCIS'i iptal ederlerse çocuğumu keserim.Nedense çok seviyorum NCIS'i, çok kaliteli bir yapım olmamasına rağmen.

SirEvo dedi ki...

Mentalist yeniledi, zaten yenilememesi imkansız. 12-13 milyon seyirciye oynuyor her hafta, FF, V gibi diziler 3,5-4'ü zor bulurken.. Gerçi FF bu yüzden kaldırıldı ama Mentalist'in izleyici oranları çok iyi birçok diziye göre.

SirEvo dedi ki...

Son hafta reytingleri...

http://tvbythenumbers.com/2010/05/21/tv-ratings-greys-anatomy-rules-finale-thursday-bones-flashforward-csi-parks-30-rock-ref-all-rise/52027

Mentalist'in tekrarları bile Fringe gibi bir dizinin finalinden fazla izleniyor, ki Fringe müthiş bir finalle noktaladı 2. sezonu.

Unknown dedi ki...

"two and a half men" yok listede..gerçi devam edicek diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum yoksa...

Adsız dedi ki...

Ama ama Hung ve Two and a Half Men nerede? Yoksa?..

Unknown dedi ki...

Dutchman, tablonun tam link'ini alma gibi bir sansimiz var mi? Bu arada Heroes iptal edilmis. Bildigim kadariyla, hikayeye en uygun bir sekilde son verebilmek icin seneye ya mini-series ya da film yapacaklarmis.

Spooky dedi ki...

two and a half men de charlie sheen bölüm başı 1 milyon doların biraz üstünde bi para istiyormuş. bırakıcam diye ayak yapıyor. 825 bin dolar almış son 2 sezonda bölüm başı...

neyse işte sonra belli olucak o.

Adsız dedi ki...

yanlış bilmiyorsam, charlie sheen 1 sezonluk daha anlaşma yaptı. ondan sonrası olacağını sanmıyorum, paradan ziyade oynamak istemiyor adam. yoksa bok gibi para kazanıyor zati.

lion's advocate dedi ki...

takip ettiğim 7 diziden 4ü ( dexter- smallville- himym- two and a half men ) devam edecek gözüküyor. seneye de onlar bitsin daha dizi mizi izlemem. ömrümü yediler.

Adsız dedi ki...

dutchman sen daha önce madmen' de ne bulduklarını anlayamadığını söylemiştin ama bir şans daha vermeni tavsiye ederim, hakikaten çok orjinal bir yapım...garip bir bağımlılık yaratıyor...

M.Ç. dedi ki...

spartacus bitti mi peki kesin olarak? başrol oyuncusunun kanser olduğunu okumuştum.

SirEvo dedi ki...

@M.Ç.
http://cineshoot.blogspot.com/2010/05/spartacus-devam-ediyor-ama.html

M.Ç. dedi ki...

@SirEvo
teşekkür ederim.
güzel haber.

SirEvo dedi ki...

Reca :)

Adsız dedi ki...

Ya bu tarzda bir diziler son durum charti daha bekliyoruz senden. Onumuzu gorelim haci...