4 Ekim 2010 Pazartesi

BATI ALMANYA'DA EVLADIYELIK BIR HAFTA SONU





































2 gunlugune Almanya'ya gectik ve gecmisken de olmeden gormemiz gereken stadyumlar ve hatta tribun listesindeki bir maddenin yanina tick attik. Tabii onu atarken "bizden" bir adamin tum tribunlerikendine asik edisi, tum tribunlerin onun serbest vurusundan once Nuri Nuri Nuri...diye tempo tutup ardindan yikilmasi ve bu yikilisin birkac kilometre uzakliktaki Dortmund tren istasyonundan duyulmasi...Stadyumdaki 82.000 kisiyle Sahin diye bir daha ortaligi inletmek...Yazilar resimler zamanla duser.....

Buyurun...

2 yorum:

Svetlin dedi ki...

nuri'ye üzülüyorum. keşke o da almanya milli takımını seçseydi, şimdi belki o khedira çapsızı yerine nuri real madrid'de oynuyor olacaktı.

yurdum insanı dedi ki...

bilinen ama yine de tekrar vurgulamak istediğim gerçek: nuri şahin 3 yıl önce alman milli takımını seçmiş olsaydı, bugün khedira'nın yerine o real forması giyiyor olacaktı. bu tabi ki bundan sonra real veya dengi bir takıma gidemeyeceği anlamına gelmiyor ama alman milli takımını seçmemek onun kariyerinde nereden bakılsa bir 3 yıllık yerinde sayma dönemi demektir.

bir tarafta böyle bir fedakarlık/seçim varken, bizim cephemizden nasıl olur da hala ne terim ne de hiddink döneminde takıma monte edilemez?