29 Ekim 2010 Cuma

CHUCK NORRIS FACTS



















Yapanın eline sağlık. Atilla Atasoy'un ikizi, bizim sert çocuk Chuck Norris için kurulmuş bir website. www.chucknorrisfacts.com.Bugün 70 yaşında olan ve Chun Kuk Do adlı dövüş saatinin yaratıcısı olan Norris abimizin sıkı hayranlarının kurduğu sitede müthiş tişört tasarımları da var. Ben kendisiyle ilgili siteye girilmiş Chuck Norris gerçeklerinden birkaçını aşağıya alayım.

-There is no theory of evolution. Just a list of creatures Chuck Norris has allowed to live. (Evrim teorisi diye bir şey yoktur. Sadece Chuck Norris'in yaşamasına izin verdiği canlılar vardır - tişört cümlesi)

-When Chuck Norris does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down.(Chuck Norris şınav çektiğinde vücudunu kaldırmaz, dünyayı aşağı doğru iter)

-Chuck Norris doesn’t wear a watch. He decides what time it is. (Chuck Norris saat takmaz, saatin kaç olduğuna karar verir).

-Chuck Norris uses pepper spray to spice up his steaks (Chuck Norris bifteklerine acı katmak için biber gazı kullanır).

-When Chuck Norris sends in his taxes, he sends blank forms and includes only a picture of himself, crouched and ready to attack. (Chuck Norris vergi dairesine sadece boş bir form ve saldırı pozisyonunu almış bir resmini gönderir)

-The quickest way to a man's heart is with Chuck Norris' fist (Bir erkeğin kalbine giden en kısa yol Chuck Norris'in yumruğudur).

-Chuck Morris's tears cure cancer. Too bad he has never cried (Chuck Norris'in gözyaşları kanseri iyileştirebilir. Ne yazık ki bugüne kadar hiç ağlamamıştır).

-When Chuck Norris had surgery, anaesthesia was applied to the doctors (Chuck Norris ameliyat olduğunda, kendisine değil doktorlara anestezi verilir).

-Chuck Norris doesn't read books. He stares them down until he gets the information he wants. (Chuck Norris kitap okumaz. Kitaplardan istediği bilgiyi alana kadar onlara gözünü diker)

-Chuck Norris invented zombies so that he can kill his victims again (Zombileri, kurbanlarını tekrar öldürebilmek için Chuck Norris keşfetmiştir).


8 yorum:

HarisPilton dedi ki...

chuck norris doesnt use a watch.. he decides what time it is..

Selocan dedi ki...

Ben en çok güldüğüm 2 fact;

When Chuck Norris gets bitten by a zombie, he doesnt turn into zombie, the zombie turns into Chuck Norris

Chuck Norris only uses one chopstick

:)

van auger dedi ki...

Chuck Norris once visited the Virgin Islands. They are now The Islands.

Minozzi dedi ki...

Bir tek benim sanıyordum hala ve hala bunlara gülen, istisnasız her seferinde gülümsetiyor.

- Chuck Norris counted to infinity - twice.

ahahahah

alchoburn dedi ki...

benim favorim hep "push up" mevzuudur! bu aralar sözlükte jack bauer facts diye bir replikası mevcut bu arada, 24 sevenlere duyuru olsun bu da..

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Bu eski hikaye yahu, cok uyarlamadan gecti bu geyik. En son eksi'de "fatih altayli facts" yapildi, otesi de vardir.

Flying Dutchman dedi ki...

shelbyl ben yeni gordum ne yapayim, internette olan her seyi piyasaya ciktigi anda goremiyoruz sonucta :)

abi yeni bir grup kesfettim santana

Adsız dedi ki...

google a ' google chuck norris ' yazın ve kendinizi şanslı hissedin bakalım :)