24 Kasım 2010 Çarşamba

FINAL CUP (REMI GAILLARD)



Bu hadiseden hala haberi olmayan varsa, yararlanması için vatana millete hizmetimizi yapalım. Remi Gaillard için ekşi sözlükte "şehir anarşisti" terimi kullanılmış. Kesinlikle katılıyorum. Kendisi hakkında video bazında bir araştırma yaparsanız olayı çözeceksiniz zaten. Bizim kolpa Jimmy Jump'a benzemez Gaillard'ın yaptıkları. Zira onun eylemleri ayakları kıçına vura vura 15 saniye koşup sonra 4 kolluda sahadan çıkarılmakla bitmez. Bana göre eylemlerinin zirve noktası, 2002 Fransa Lig Kupası finalinde yaptıklarıdır. Lorient, Bastia'yı Jean-Claude Darcheville'in golüyle 1-0 mağlup eder. Maçın son düdüğü çalar ve sonra da Gaillard'ın şovu başlar. Kendisi Lorient'li futbolcular kupayı aldığında üzerinde fake bir Lorient formasıyla aralarına katılır. Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac tarafından tebrik edilir. Sahaya iner, kupayı kutlayan oyuncuların arasına katılır, kimse "arkadaş sen kimsin?" diye sormaz. Kupa turuna çıkar, kaptan Darcheville ile sarmaş dolaş olur, yetmez taraftarlara imza dağıtır.

5 yorum:

meinkissen dedi ki...

benden cok yasayacaksin valla.. Ben Remi'nin hastasiyimdir.. Genel bi post ararim diyodum bir ara, bunu gördüm simdi...

Merakli arkadaslar youtube'a girip Remi gaillard yazsinlar, pisman olmazlar..

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

gerçekten bu adamın üstüne yok ha

turhanatakan dedi ki...

remi gaillard konusunda ben de katılıyorum ama ufak bir düzeltme (ezbere bildiğimden değil, videoda görünce baktım) lorient-bastia maçı lig kupası değil fransa kupası finali olacak.

kolay gelsin.

turhanatakan dedi ki...

bir de yanlış mı hatırlıyorum diye baktım, doğruymuş. bu kupa sonucunda uefa kupasına katılan lorient'ı ilk turde elemişti denizlispor. acaba o maçlarda da çaktırmadan oynamış olabilir mi gaillard?

Adsız dedi ki...

bana cetin ciftcioglu'nun fenerbahce-lyon maci oncesi (2001) yaptigi sakayi hatirlatti. ciftcioglu'nun o organizasyonunu izledigim baska hicbir sakada gormedim sahsen. adam taksim'den filan topladigi zenci saatcilere takim elbise gonderip ataturk havalimanina goturmus, basina "lyon kafilesi geliyor." diye enformasyon gecmis, kendisi de sakada malzemeci rolunu oynamisti. ertesi gun bir suru gazetede haberi cikmisti lyon kafilesi geldi soyle dediler boyle oldu diye. gercek lyon kafilesi ise aslinda bir sonraki gun gelecekti memlekete. hey gidi...