8 Ocak 2011 Cumartesi

STRANGE CM HAPPENINGS vol.40















Bu seriye de şubattan itibaren ara vermiştik. Geri dönüş zamanı zira halen sizlerden bu konuyla ilgili mailler alıyorum. Bu haftanın ilk hadisesi Sinan Özenbaş'tan. Çok fazla açıklamaya gerek yok. Bunun adını siz koyun. Adnan Sezgin'den ve Adnan Polat'tan şikayet eden Galatasaraylı arkadaşlara aha buyrun demek istiyorum.




















İkinci hadise Samsun'dan Çağrı Kara'dan. 2006 Dünya Kupası finalinde İspanya ve Fransa karşı karşıya. Ancak bir sorun var ki, maçın hakemi de Fransız Stephane Pierre. Kariyerinde bırakın kırmııyı sarı kartı bile çok seyrek gören Raul 38. dakikada oyundan atılıyor. Henry 57'de maçın tek golünü atıyor. Artık nasıl attı onubilemiyoruz, sonuçta işin içinde Henry var.





















Sıradaki hadisemiz ise Vakilinchuk Tukakatalan'dan....Rise of The Mehmets....














Demirören'le açtık, Demirören'le kapatalım. Futbolcu almak yerine direk kulübü ihya etmenin daha kestirme yol olduğunu keşfetmiş. Doruk Pancaroğlu'ndan

Strange CM Happenings

4 yorum:

Yasin dedi ki...

Bazilarinin ne kadar Strange/ne kadari editor marifeti oldugu tartisilir. Demiroren'in once Antep'e, sonra da GS'ye baskan olmasi ile ilgili espriler donerken bu tesadufler yasanmis da olabilir elbet

Flying Dutchman dedi ki...

Ben CM'nin editörüne bile girmeye üşeniyorum o derece...

hayatımda hile yaptığım tek oyun Mafia oyunundaki araba yarışı bölümüdür...zira o bölümü geçmeye çalışırken 23 yaşında falandım, geçtiğimde 24'e girmiştim...:)

alperensaylar dedi ki...

geçen sene sanırım platini bug ı vardı, bu seneki bug da demirören olmuş. bu arada 1.5 senedir benim de yayınalanacak bir olayım var ama sanırım arşivininin tozlu sayfalarına karıştı:)

Sezai Yıldırım dedi ki...

Futbolumuzdaki istikrarsızlığa örnektir demirörenini daldan dala başkanlığı işin esprisi, güzel paylaşım :)))