10 Şubat 2011 Perşembe

TER BU TEEER


Hikmet Karaman'in 17 Agustos 2002'de oynanan Besiktas-Kocaelispor maci sonrasi, bu videoda yer almayan "degistir formalari 5 olur 5" lafinin da gectigi muthis konusmasi...laaaaaan

10 yorum:

nicomedia dedi ki...

bu maçı iyi hatırlarım , depremden çıkmışız ligde kalmışız .ona insan demiyorm maçın hakemi olacak kişi zaten bi daha körfez maçına gelemedi. kocaeli dk.85 1-0 galip , adam sakatlandı 1 adam saha dışında tedavi görüyor , tedavi bittikten sonra içeri almıyor , taçı bjklılar kendilerine atıyor ve bize 5 metre ofsayttan a.dursun gol attı hakem golü verdi. sonra maçı 6 dakka uzattı ve 2.golü yedik ve düştük o sene .Allaha havale ediyorum sebep olanları. o yüzden hikmet hoca böyle ...

snnbnn dedi ki...

Hikmet Hoca belki haklı belki yanlış, -bu konuşmasını daha önce görmemiştim- bunu izledikten sonra tuttum bu adamı. Kazanmak adına çaba gösteren, kaybedince yenilgiyi kabul edemeyen adamlara sempatim besliyorum..

berthelemy dedi ki...

adam haklı beyler.

beşiktaş +4 uzatılan maçta +6da ofsayttan gol atmıştı ahmet dursun'la. biz bile şaşırmıştık hakem niye bitirmiyor diye.

ozan dedi ki...

ben de çok iyi hatırlarım. son 5 dakikada (resmi son 5:) Zago, Ronaldo ikilisini hücuma yollayıp maçı almıştı bjk ama ofsayt olan golü kimse yakalayamamıştı kalcei ahmet şahin de dahil. zira tek adam kuralından kaynaklanan bir ofsayttı yan hakem de 90+6'nın heyecanından unutmuştu. Ben de hoca olsam o an kocaeli'de aynı şeyleri yapardım=)

lion's advocate dedi ki...

beşiktaş'ın hakemler ve medya dolduruşuyla aldığı 100. yıl şampiyonluğunun ilk haram puanları... en önemli virajı ise samiyen'de % 1000 penaltının verilmediği ve i.üzülmez'in attığı golle kazandıkları gs maçında dönmüşlerdi...

sy dedi ki...

Maci izlemesek yedirecekler.

90+1'de cizginin yaninda yerde yatan Kocaelisporlu oyuncu 2 dakika disari cikmamisti, hakem zorla disari almisti. Her pozisyonda yere yatiyorlardi. o son gol de evet, hakli olarak uzatmanin uzatmasinda geldi.

Ama gercekten de gol ofsaytti. Yalniz en zor ofsayt pozisyonlarindan biridir bu, kaleci ondeydi, defans oyuncusu ise direk dibindeydi. Yani defans cizgisini kaleci olusturuyordu ve Ahmet Dursun da bu cizginin yaklasik 40-50 cm onundeydi.

Sanki Kocaeli ligin 2. haftasindaki mactan dolayi dusmus gibi yapmayin Allah askina. Bizim Serdar Adali'ya benzemeyin.

AFO dedi ki...

Yeaaaaa, hakemler ve medya dolduruşuyla mı gelmiş 100. yıldaki şampiyonluğumuz?
Ya ben lan neyse birşey demiyorum... Bu adamların türevleri GS'nin UEFA Kupası'nı almasına da tesadüf demişlerdi. Normaldir.

Gerçekten de maçı izlemesek yedireceksiniz. Kocaeli'nin o sene küme düşmesini bu maçla ilişkilendirenlere de "güzel oyunun diyalek"ini öğrenmelerini tavsiye ediyorum. Sanki hakem hatasıyla puan kaybeden tek takım Kocaeli'ymiş ve bu hafta dışında herhangi bir takım adına hiç hakem hatası olmamışmış gibi konuşmuşlar.

Neyse, namağlup tek şampiyon olan Beşiktaş'ımızın aynı başarıyı tekrarlama şansını 21. haftadaki Diyarbakır deplasmanında 2 metre ofsayttan yediğimiz ve yan hakemin görüp de kaldırmaya KORKTUĞU golle kaybettiğimizi hatırlatmak isterim. İlla kahvehane muhabbetine çevirttiniz yani burayı.

HotSauce21 dedi ki...

ter bu teeeer derken spikerin tırsıp geri kaçması, bi ara tam küfredecekken son anda durup diğer konuya geçmesi tekrar tekrar izlenecek kalitede

Mert Kuyumcu dedi ki...

Like!!! :D

Rigaudeau dedi ki...

Aslında tamamını vermemişler o efsane anların, Hobbit Ömer her daim olduğu gibi gene alttan alttan fişeklerken Hikmet'i, Hikmet tamamen ipi koparıp "laan laaaaaaan maç bitmiş laaaaaaaaaan" diye de bağırıyordu bir de yanlış hatırlamıyorsam. Kesinlikle best of seviyesindedir, Türk futbolunun.