5 Mart 2011 Cumartesi

PREMİER LİG'DE BOYUNLUĞA YASAK




















Az önce BBC One'da "breaking news" olarak verildi. 1 Temmuz 2011 yılından geçerli olmak üzere İngiliz futbolunda boyunluk kullanmak yasak. Aralık ayında Sir Alex, kendi takımına bunu yasaklamıştı zaten. Hatta haberi Rio Ferdinand Twitter'dan duyurmuş, Fergie'nin oyunculara "erkek adam böyle şeyleri takar mı?" diye çıkıştığı dedikoduları dolaşmıştı. Tabii, Cristiano Ronaldo'nun pediküre gittiği yaşlarda İskoç Govan limanlarındaki atölyelerde part-time çalışıyordu normal böyle tepki vermesi. Samir Nasri, Carlos Tevez, Gianluigi Buffon, bizde de Volkan Demirel bu modanın temsilcileri. Bu arada FA, Güney Amerika'da da denenen hakemin serbest vuruşlarda baraj yerini belirlemek için yere sıkacağı ve 1 dakika sonra kaybolacak sprey konusunu da görüşecekti, ondan ne sonuç çıktığını da aktarırız. Alan Shearer'ın bu karara verdiği "bravo, çok güzel karar, bunlarla mı uğraşıyorlar" tepkisini de aktaralım.

3 yorum:

snnbnn dedi ki...

"bravo, çok güzel karar, bunlarla mı uğraşıyorlar"

Boyunluklara bende gıcığım ama iyi demiş Shearer :)

İsmail dedi ki...

Ben bu ingilteredeki olayı anlayamıyorum. 2-3 seneden beri Arsenal taraftarıyım sıkıca. Ama bu Alex Ferguson'un ve Manchester United'ın ayrıcalığını anlayamıyorum. Arsene Wenger konuşunca para cezası geliyor Fergie konuşunca özür bekleniyor. Pek alakalı bir isyan olmadı ama yine Fergie'nin dediği oldu.

Adsız dedi ki...

yasak ferguson istediği için değil boğulma tehlikesi olduğu için geldi.

ki ferguson'un da hakemlerle ilgili konuştuğu için 2 maç ceza alması gündemde. wenger her hafta konuşuyor hakemlerle ilgili maç cezası aldığını görmedim daha