20 Mart 2011 Pazar

SÜT İÇİN SÜT İÇİRİN














Barcelona son olarak 11 Eylül 2010'da Nou Camp'ta Hercules'e boyun eğmişti. O günden beri La Liga'da 27 maçta 24 galibiyet ve 3 beraberlik aldılar. Dün aldıkları 2-1'lik Getafe galibiyeti onların 1973-74'ten gelen rekoru egale etmelerine yardımcı oldu. Bugüne kadar attığı gollerle blogda yer verdiğimiz Messi de bir başka dalda La Liga rekorunu kırmaya hazırlanıyor. İsoanya'da asistlerin kaydının tutulmaya başlanmasından sonra (son 20 yılda) en çok asist yapan oyuncu 2008-09 sezonunda 17 asist yapan Xavi'ydi. Arjantinli Krkic'in golünün asistini yapınca bu rakama ulaştı. Bundan sonra yapacağı minimum 1 asist onun rekoru ele geçirmesini sağlayacak. Mesut'un sıralamada üçüncü sırada olduğuna vurgu yapalım.

3 yorum:

aks111 dedi ki...

2. sıradada türkiye de daha sevenine rastlamadığım sağ bek dani alves var.herkes ramos,maicon hastası burda :).tamam adam antipatik kurşun yemiş gibi kıvranıyor durduk yere ama onun kadarda iş yapan sağ bek yok.

coolasfcuk dedi ki...

herkes kafasına göre ligin istatistiğini tutuyor. vay arkadaş.

http://msn.foxsports.com/foxsoccer/laliga/stats?table=offensive&stat=assists
http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_La_Liga
http://soccernet.espn.go.com/stats/assists/_/league/esp.1/spanish-primera-division?cc=5739

Adsız dedi ki...

Real Madrid'in forvet hattı biraz becerikli olsaydı, Mesut'un da en az 17 tane asisti olurdu diye düşünüyorum. Daha 2 gün önce Mesut'un ortasında 2 metreden kafayla topu dışarı attı Ronaldo.