31 Mart 2011 Perşembe

WESTFALEN KUPAYA HAZIR




















Borussia Dortmund 2 haftadır tekliyor ama halen ligin bitimine 7 hafta kala 7 puanlık bir avantajları var. Eğer şampiyon olurlarsa, 14 Mayıstaki Eintracht Frankfurt maçında kupayı alacaklar, yani ligin son maçında. Dortmund'un 51.000 kombine bilet sahibi var. Yaklaşık 8 bin taraftar da konuk Frankfurt'a verilecek. Geriye 21.000 bilet kalıyor talipliler için. Kulüp bu 21.000 bilete tam 301.000 talep geldiğini açıkladı. Kapanışı muhteşem olacak kısacası sezonun. Bu arada Alman polisi hafta sonundaki Borussia Dortmund-Hannover 96 maçında stadyuma yerleştireceği bombaları patlatmayı planlayan bir şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şahsın Pakistanlı bit terör örgütü ile e-mail trafiğinin olduğu sızan haberler arasında. Hafta sonunda da yaklaşık 81.000 kişinin stadyumda olması bekleniyor.

Verdi Eşliğinde Bir Westfalen Hikayesi

2 yorum:

B. dedi ki...

10 sene olacak neredeyse şampiyon olamayalı,verdikleri destekle en fazla hakeden de onlardan başkası değil. Umarım sürpriz yaşamazlar.

Adsız dedi ki...

Hocam pakistan terör örgütü olayi biraz yanlis bir bilgi olmis. Dortmund Emniyet müdürün yaptigi aciklamada diyorki, hic bir sekilde terör baglantisi veya politik bir ideal yoktur. 25 yasindaki Alexander K. santaj yoluyla para kopartmak icin böyle birsey yapmis, zaten bu adam hakkinda baska bir sorusturmada var, zira gecen sene ayni seyi bir sirkete yapmaya calismis.

Ellerine saglik, yazilarini cok büyük begeni ile takip ediyoruz!!