22 Mayıs 2011 Pazar

STRANGE CM HAPPENINGS vol.41















Yine uzun bir ara sonrası dönüş yapalım seriye. Artık 50'ye varınca da finalini yaparız. Ancak bu sefer birkaç değil tek bir hadiseye yer vereceğiz zira biraz komplo teorisi söz konusu. Gürhan Çerkez göndermiş. Sevilla'nın başında iken Genoa'lı Anthony Vanden Borre'ye 2,5 milyon poundluk bir teklif yapılıyor. Genoa "bu adamın isteyeni çok öyle acele karar vermek istemiyoruz" diyor.

















Ardından kulüp acaip şekilde "740 bin pounda olur bu iş 2,5 milyonla uğraştırmayın bizi hesap yapamıyoruz" şeklinde zeytin dalı uzatıp "ama Inter de kapıda ona göre haaa" diye aba altından sopa gösteriyor.
















Bu sefer Sevilla, "lan tamam alın yuvarlak hesap olsun" diye 1 milyon pound teklif yapıyor. Haydaa o da reddediliyor.
















Sonuç, Genoa oyuncunun bonservisinin yarısını 300 bin pounda Inter'e satıyor. Bunun tek bir açıklaması var arkadaş. Corleone familyası iş başında. "I am going to make him an offer which he can't refuse"....Birisi Genoa başkanının yatağına bir at kafası koymuş.

Strange CM Happenings

4 yorum:

Kadir Ar dedi ki...

Üstad başka talipleri de olan futbolculara deadline belirterek teklif yapıldığında kulübü direkt olarak fiyata bakmadan reddediyor. Today, tomorrow razı deadline'lardan birisini işaretlemiş arkadaş belli ki. Genel olarak baktığında zararına satış yapmışlar, oyun saçmalığı elbette ama arkadaş teklifini deadline olmadan yollasa bitirebilirmiş transferi:)

Yunus Y. dedi ki...

kontrat detaylarını görmek lazım :)
büyük ihtimalle bir dahaki satıştan sevilla pay vermek istemedi. onun yerine paraya yüklendi ama kulüp de ısrar etti. inter pay verdiği için daha düşük ücrete işi bitirdi.

Fotballmanager10 dedi ki...

inter'in teklifi co owned onun için düşük bu bir ikincisi ilk yorumda söylendiği gibi klupler transfere cevap verme süresi konusunda çok titiz today veya tomorrow deyince gıcık olup reddediyorlar he birde eski sürümlerde Brezilya klüplerine görüşülemez deyip teklif gönderince reddediyorlardı ama kurgu yine de güzel olmuş

gürhan dedi ki...

Pay falan istemedim valla :) Doğru "size 1 gün mühlet işim gücüm var benim" dedim ama bu kadar alınacakları aklıma gelmemişti :D