22 Ağustos 2011 Pazartesi

AL SANA LİSANSLI ÜRÜN




ABD Ligi MLS'de bu sezon 2 yeni takım var. Sporting Portland Timbers ve Vancouver Whitecaps FC. Sezon 13 ekime kadar oynanacak normal sezon maçlarıyle sürüyor. Los Angeles Galaxy geçtiğimiz sezon Colorado Rapids'e finalde kaybettiği şampiyonluğu kazanmak istiyor. Robbie Keane'i de Hollywood'a getirdiler ve Keane çıktığı ilk maçta San Jose Earthquakes ağlarını sarsmayı başardı. Vancouver Whitecaps henüz lige alışamadığını 18 takımın arasında son sırada olarak gösteriyor. Takımın hissedarlarından birisi Steve Nash'dan başkası değil. Portland Timbers da Batı Konferansı'nda 7. ve genel klasmanda 13. sırada. Timbers cumartesi günü deplasmanda Sporting Kansas City deplasmanındaydı. 3-1 kaybettiler. Ev sahibi maçı 1-0 önde götürürken, Danimarkalı kalecileri Jimmy Nielsen 30. dakikada yere yığıldı. Gözünün hemen altında bir yarılma vardı. Sebep tribünlerden gelen bir yabancı madde. Peki nedir yabancı madde? Aşağıda gördüğünüz Omar Bravo biblosu.




















Kansas City, geçtiğimiz hafta içinde, Meksikalı oyuncusu Omar Bravo'nun biblolarını piyasaya sürmüştü. Nielsen'in suratına yediği de bu biblo. Neyse ki ufak bandajlarla atlattı 34 yaşındaki kaleci hadiseyi. 2 taraftar gözaltına alındı ve pazartesi günü yargıç önüne çıkacaklar.

Bu arada hazır MLS demişken, Mondragon'un kalesini koruduğu Philadelphia Union'un Doğu Konferansı'nda 3. olduğunu ve Kolombiyalı'nın ligdeki kaleciler içinde ilk üç içerisinde olduğunu hatırlatalım.

Hiç yorum yok: