21 Mart 2012 Çarşamba

YEŞİL SAHALARIN MICHAEL JORDAN'I






































Bizim değil Guardiola'nın ifadesi bu. Lionel Messi artık FC Barcelona tarihinin en çok gol atan oyuncusu. Dün akşam Granada karşısında rekorunu kırdığı Cesar Rodriguez ile karşılaştırmaları ve sezon başına attıkları goller yukarıda. Aşağıda da 1 maç içerisinde kaç gol attığını gösteren bir tablo var. Kalelerin içindeki goller 1 maçta attığı gol sayısını ve alt taraftaki rakamlar ise bunu kaç kez tekrarladığını gösteriyor. Örnek vermek gerekirse 4 gol attığı 2 maç var Barcelona formasıyla.














 Son olarak da Rodriguez-Messi ikilisinin gollerinin kupalara göre dağılımını verelim. Önce Rodriguez. (Competitie, La liga için ayrılmış)



















Sonra da Messi.

1 yorum:

oğuzhan dedi ki...

hocam konuyla alakalı değil ama geçen haftalarda bi postun vardı.İngiltere'de korner bayraklarında FA Cup'ı 3 defa üst üste kazanmasından dolayı sadece Blackburn Rovers'ın armasını kullanmasına izin veriliyor diyordu.Geçen Sunderland'in bi maçını izliyordum onların da korner bayraklarında armaları vardı.Acaba onların da mı FA Cup'ta 3 defa üst üste şampiyonluğu var?Konuyu araştırmış biri olarak ne diyorsun bu konuda?