29 Nisan 2012 Pazar

BATAN GEMİNİN 11'İ


















Karşınızda Milan'ın sezon sonu kontratı bitecek oyuncularından oluşmuş 11'i. Yaş bakımından buna biraz benzeyen Levante 11'i bu sezon La Liga'da Şampiyonlar Ligi vizesi kovalıyor. Albertini, Maldini, Costacurta, Pirlo derken Ambrosini, Inzaghi, Nesta, Gattuso gibi oyuncuların da ayrılmasıyla Milan'da bir devir daha kapanacak. Mark van Bommel'in PSV'ye dönme ihtimali var ki bunu çok sık yineliyordu. Clarence Seedorf'un Brezilya Ligi'ne transfer olacağı konuşuluyor. Kadronun yaş ortalaması 35 ve en genç oyuncu 28 yaşındaki Mathieu Flamini. Kalan bütün oyuncular 30'un üstünde. Galliani bir rol ayrımında elbette. Geçtiğimiz yıl 32 yaşındayken kapının önüne koydukları Pirlo, Juventus ile şampiyonluğa gidiyor.






5 yorum:

ketenpere dedi ki...

Bunlardan Turkiye'ye gelen olur mu acep :)

Flying Dutchman dedi ki...

şahsen ben Seedorf'a hayır demem

hakkitasci dedi ki...

Seedorf 3-4 sene daha bu şekilde oynar gibi geliyor

Devil dedi ki...

Inzaghi ortalama her hangi bir anadolu takımda iş yapar hatta Gekas etkisi bille yaratabilir. Seedorf'un ölüsü bile yeter ondaki zeka ve mücadele ruhu kolay kolay bulunmaz kimsede

GK dedi ki...

inzaghi ortakarar bir serie a takımında 2.dario hübner vakası yaşatabilir.

seedorf bencede 2-3 sezon daha oynar.oddo'nun ujfalusi'den neyi eksik. ambrossini'yi yollarlar mı bilmiyorum. gattuso serie a'da kalır bence.

roma'nın kafadan 3-4 yılı daha var. milan'ın yedek kaleci profillerini düşünürsek...

nesta sakatlanmazsa kalmalı bence. maldini misyonunu sürdürmeli birisi.

yepes çöp. zaten o yaşta nası transfer ettiler bu adamı şaşırıyorum.